Et lån kan give mig en ny havetraktor

Jeg sad og søgte på youtube.com den anden dag og faldt over en ny havetraktor fra Stiga. Jeg har længe gerne villet have en ny havetraktor, men jeg føler bare ikke, at vi har råd. Nu går jeg så og overvejer, om vi skal tage et lån for at kunne købe den, men jeg er ikke sikker.

Små mini lån

I forvejen har vi både huslån og forbrugslån samt et lille billån, så jeg er ikke sikker på, at banken går med til endnu et lån. Jeg snakkede med min nabo Finn i går, og ham og konen Grete har lige taget et online lån eller hurtig lån.

De skulle ikke en gang stille sikkerhed eller noget som helst, de fik bare lov til at låne pengene uden noget. De eneste krav var, at de skulle være minimum 22 år og ikke stå i RKI registeret, og det var ikke noget problem, efter som de begge er 68 år.

Det er også noget med, at man kan tage et lån trods RKI, men det er vist noget farligt dyrt stads. Nu har jeg heller ikke stået i RKI de sidste 15 år, så det er heldigvis ikke relevant. Jeg har siddet og kigget på Trygt.dk, som Finn anbefalede, og der er flere gode lånefirmaer på denne side.

Hvis mor Karen går med til det, så tror jeg godt nok, at vi prøver med sådan et online kviklån, for det er da godt nok lige ud ad landevejen, se bare her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *