Få dig en ordentlig badevægt

Din badevægt er din bedste ven. Jeg startede for nogle uger siden med at gå på slankekur og jeg havde indtil da vejet det samme i meget lang tid, på vægten stod der nemlig “Error”. Det er måske ikke så originalt, men der gik faktisk ikke så længe inden jeg kunne se tallene på min vægt igen.

Jeg var oppe og runde de 150 kilo, hvilket var det maksimale min badevægt kunne håndtere, det betyder at der var en masse fedt der skulle tabes. Jeg er uddannet ingeniør og min naturvidenskabelige baggrund gør at jeg skal forstå hvordan kroppen fungerer inden jeg kan acceptere en slankekur.

Jeg vendte hele Internettet flere gange og faldt til sidst over en amerikansk bog, der hedder “the four hour body”, det der er med den er at han har en empirisk tilgang til det at tabe sig, hvilket passer perfekt til mig. Jeg købte straks bogen og slugte den første del med slankekur hurtigt.

Formålet er at spise langsomme kulhydrater og holde kroppens forbrænding oppe hele dagen. Det betyder at man faktisk skal spise en del for at holde den kørende, den anden fordel ved kuren er at det er billigt slankemad.

Jeg satte mig for at jeg skulle prøve kuren i 30 dage og så tage det op til revision. Og resultatet efter de 30 dage var forbløffende, jeg havde tabt 12 kg på 30 dage, det er ca. et halvt kilo om dagen, og jeg kan nu bruge min badevægt igen og også læse tallene – jeg vejer ikke længere “error”.