Autostole fra Recaro, Römer og Cybex

Er du på udkig efter en af markedets absolut bedste autostole med bedst i test til baby og barn, så er Recaro svaret. En Recaro autostol er synonym med smukt og tidsløst design samt en kvalitet på absolut top niveau. Recaro autostole ligger stort set altid bedst i test med bl.a. deres 9-36 kg. barnestole til bil, som starter med at være bagudvendt og derefter frontvendt.

Recaro autostole er lavet i god kvalitet og med gode testresultater, og de følger alle regler og foreskrifter til sikkerheden omkring autostole. Til trods for alle disse plusser, så er en Recaro autostol en relativ billig autostol, og de kan somregel altid fås på tilbud.

Alternativt kan man leje en autostol, men folk er gået mere og mere væk fra det, da det er forholdsvist dyrt. Vil man være på den absolut sikre side mht. sikkerheden, så skal man vælge en autostol med isofix, hvis man altså har isofix beslag i bilen. En autostol med isofix er ekstrem sikker, da den også står godt fast i tilfælde af side kollision.

En anden men lige så sikker og god autostol, er en Britax Römer autostol, som ligeledes får rigtig gode testresultater og sælges rigtig godt på det danske marked. En ny men efterhånden meget solgt autostol er Cybex autostol, som det er lykkes at vinde indpas på et marked, som er domineret af de ovennævnte mærker. Cybex autostole er ligeledes lavet i en uovertruffen kvalitet og er bestemt en autostol, som man bør kigge nærmere på.

Så er du på udkig efter en barnestol til bil, så vær sikker på, at den har gode testresultater, og hvis du har isofix beslag i bilen, så vælg din barnestol med isofix, læs mere http://www.babytorvet.dk/shop/autostole-16s.html. Flere og flere barnestole har dog indbygget isofix beslag, men ikke alle og de er somregel ikke helt billige, men det burde ikke betyde noget, når det er til vores dyrebareste eje. Læs artiklen fra politiken.dk om test af autostole.