Bekæmp vinterdepressionen

Vinteren kan være en træls tid for de fleste. Det bliver koldere, mørkere og oftest har man bare lyst til at ligge i seng. Jeg er tit ramt af ugidelighed – og har mest af alt lyst til at gå i hi. Men, vi kan jo ikke bare overgive os til tristheden. Vi må kæmpe i mod, og vise os som krigere. En af bedste måder, for mig, at komme igennem de noget trælse måneder på, er ved at bruge en masse penge på tøj. Jeg får lidt glæde tilbage i livet, og så er der naturligvis den lavpraktiske dimension; der er rigtigt koldt, og jeg gider ikke fryse.

I dette indlæg vil jeg komme med en kort lille guide til, hvordan du vælger de helt rigtige vinterstøvler. Det er nemlig rigtigt moderne med et par lækre vinterstøvler, men det holder også dine fødder varme.

Vælg de rigtige vinterstøvler

999805_44024212Det første du skal tænke på, er hvor varme dine støvler skal være. Det er jo ikke lige meget om du skal til Arktisk eller blot opholder dig i lille Danmark. Som udgangspunkt er de fleste vinterstøvler dog varme nok til det danske klima, på trods af at vi tit føler os midt i den Sibiriske vinter.

Tænk også på dit aktivitetsniveau. Denne artikel er som udgangspunkt ikke henvendt til ekstremsportsudøvere, så hvis du skal bruge dine vinterstøvler til almindeligt brug – så kunne et par Eagle Boots måske være sagen. Her får du nemlig et par varme støvler i god kvalitet, der samtidig ser smarte ud til et par jeans.

Eagle Boots er designet til at se godt ud – men det er ikke hele historien. Du får nemlig også et par støvler, der er produceret til at holde dine fødder varme. Så snart du får et par Eagle Boots på fødderne, mærker du den robuste byggekvalitet. Eagle Boots er inspireret af workwear-kulturen, hvor tøjet skal være praktisk, varmt og af god kvalitet.

Det vigtigste råd jeg kan give dig med, når du skal investere i et par vinterstøvler er, at du skal prøve dem grundigt i butikken først. Gå rundt i dem, og mærk pasformen. Et par vinterstøvler må endelig ikke være alt for små, da de så ikke varmer ordentligt.