Bliv slank på 10 uger

Man kan godt tabe sig betydeligt på 10 uger, det vigtigste i denne sammenhæng er at man tager sig sammen, beslutter sig for det og sætter så det der skal til, for at tabe sig, ind i det. Det nytter ikke at gøre det halvhjeret, kom ind i kampen, ellers kan du godt begynde at veje din mad til du er bevidstløs – og du når ikke længere.

Hvis man vil tage sig på maven er det vigtigt at man dyrker lidt træning også. Man kan ikke styre hvorhenne kroppen skal tabe nogle kilo. De typiske steder man først begynder at tabe sig er i ansigtet og på benene. Det sidste sted man taber sig er på maven. Det sværeste derfor er at tabe sig på maven, så det kræver hårdt arbejde og beslutsomhed at gøre det.

Spis rigtigt – ingen sukker eller sodavand

Hvis man vil af med maven skal man først lige have et overblik over hvad det er man snakker om. Hvor stor der den? Stop eventuelt med at drikke cola og spise sukker i et par dage samtidig med du spiser grøntsager. Formålet med dette er at fjernet din oppustethed, faktisk er de fleste mennesker så “oppustede” at det er den største del af deres fornemmelse af at være overvægtige. Det er derfor vigtigt at man først kommer af med det, herefter kan du tabe det ekstra.

Langsomme kulhydrater og motion

For at tabe sig på maven er det vigtigt at man spiser noget mad med kulhydrater i, da man samtidig skal lave motion. Spis nogle langsomme kulhydrater (se mere på effektivkur.dk) og begynd så et målrettet træningsprogram med eksempelvis Zumba eller noget andet hvor din mavemuskulatur kommer i sving. De langsomme kulhydrater vil hjælpe dig med at tabe sig, holder du dig bare til dem vil du tabe dig, men ikke direkte på maven, der skal motion til.