Bogholderen der reddede min dag

Jeg er en torsk til at passe på mine ting, så er det sagt her for nyligt har jeg virkelig gjort i nælderne. Jeg har en lille virksomhed hvor jeg opsætter alarmer for folk og har i den forbindelse nogle forskellige bilag til mit regnskab. Jeg har et billede af mit bilag på min telefon og ellers har jeg bare arkiveret det originale bilag i en plastikmappe i kælderen.

Det er i og for sig også helt efter bogen, problemet er så bare at min bogholder fra den ene dag til den anden lukkede sin virksomhed og man kunne ikke længere komme i kontakt med dem. Nu var gode råd dyre for det var den gamle bogholder som havde alle mine bilag og havde lavet alt mit regnskab indtil nu. Jeg har ikke selv styr på det, så jeg har hyret en billig bogholder i Aalborg og frygtet at nu skulle det virkelig betales ved kasse et for at indtaste alle bilag og at jeg så ville misse momsindberetning og så videre.

Alt min frygt blev gjort til skamme, den nye bogholder var mindst 5 gange så effektiv som den gamle og det varede aldrig så havde jeg fået indtastet alle mine gamle fakturaer ind i mit økonomisystem og der var nu styr på det – i en højere grad end før. Det er vildt hvor stor forskel der er på bogholdere og deres tilgang til deres kunder.

Jeg er kun positiv overrasket og ser nu frem til et rigtigt godt samarbejde med den nye bogholder og faktisk var det at min gamle bogholder smuttede måske det bedste der kunne ske for mig og min virksomhed.