Brandsikring af en ejendom

Når man bygger en ny bygning eller ombygger en eksisterende bygning er det vigtigt med brandsikring. Det er vigtigt for sikkerheden og for at opfylde kravene fra de offentlige myndigheder. Dette kan du læse mere om her på siden.

fire_logDet er ikke kun hvis man bygger nyt at der skal laves brandsikring på en bygning, det kan også være hvis ejendommen får nyt formål, fx. bliver omdannet til en restaurant eller lignende omlægning.

Ved brandsikring handler det ikke kun omkring sprinklere og om at have pulverslukkere på de rigtige steder, det handler også omkring hvordan bygningen er sammensat, med fx. branddøre og brandhæmmende materialer. Det vigtige når man snakker omkring brandsikring er at man ved hvad man laver. Det ved man hos www.igniz.dk som har mange års erfaring i netop brandsikring og brandrådgivning indenfor byggeri.

Den passive brandsikring handler som tidligere beskrevet omkring det at bruge de rigtige materialer, og på passiv vis dæmme op for at en eventuel brand kan sprede sig i bygningen. Den aktive del af brandsikringen handler om at have sprinkleranlæg, røgsensorer og fx. røgventilation. Her er det igen vigtigt at man bruger en virksomhed som ved hvad de laver.

Inden man skal til at ombygge, ændre en bygnings formål eller lave et nybyggeri er det vigtigt at man har sin brandrådgiver med på sidelinien. På den måde sikrer du at du altid har styr på de gældende regler, samt hvordan man opnår den største sikkerhed for at ens bygning er sikker og tryg at bruge.