Catering til firmajulefrokosten

Er du allerede nu i gang med at planlægge firmajulefrokosten, så er du måske en af dem, der er sent ude. Der er en måned til det er december og erfaringen fra forskellige diner transportable viser at mange virksomheder har planlagt deres julefrokost i et stykke tid, for at være helt sikre på at de kan få leveret mad.

Det er ikke helt lige gyldigt, hvem eller hvordan der laves mad til julefrokosten. En af de ting man ikke skal lave om på i Danmark er julefrokosterne.

Der skal det sædvanlige overflødighedshorn af mad, snaps og øl til. Der skal helst ikke ændres så meget. Det er vigtigt at man her holder fast i traditionerne, det forventer ens ansatte. Firmajulefrokosten er samtidig der, hvor man nemt kan score nogle nemme points som arbejdsgiver. Hvis der har været en hård efterårssæson, så er det nu, der skal vises at man værdsætter de ansatte.

Man kan nemt arrangere alt fra bands der kommer og spiller til særlige events. Fælles for det hele er dog made, den skal gerne komme fra en god leverandør som fx. www.fest-diner.dk, hvor de er eksperter i at lave julemad så det passer med traditionerne. De brunede kartofler bliver lavet som tante Helle har lavet dem altid, og rødkålen er den sædvanlige. Der skal ikke fifles med et fusionskøkken til julefrokosten, den skal man holde fingrene fra og bare lave den som man altid har gjort det.

Så er det så op til dig som arbejdsgiver at finde ud af hvordan man ellers vil hylde ens medarbejdere, her kan det være en skiferie til januar eller en koncert med en kendt kunstner. Husk også på at der gerne må være noget til ægtefællerne, hvis medarbejderne har haft et hårdt efterår, så har det også været hårdt på hjemmefronten for medarbejderne.