Dansk herremode fra Minimum hitter

Den danske herremode hitter ikke blot herhjemme – men også i udlandet. Minimum er et af de danske brands, der har været i toppen meget længe, og de fortsætter med at spytte den ene populære kollektion ud efter den anden. Jeg har altid været vild med den klassiske del af herremoden, og derfor har Minimum altid været en fast del af min garderobe. Jeg er helt vild med modetøj til mænd som skjorter, cardigans og sweatshirts – hvorfor det danske brand altid har været en personlig favorit.

Minimum udkommer med flere kollektioner hvert år, og det er utroligt for mig, hvordan de kan blive ved med at overraske. De kommer konsekvent med nytænkninger af herremoden, og jeg er lige så vild med Minimum, som første gang jeg så det. Og det er ikke kun mig, der bliver positivt overrasket over danske Minimum – det er også et kæmpe hit i udlandet.

Populært i Skandinavien og Europa

Minimum startede som et lille tøjmærke i Danmark, men fik hurtigt etableret sig i Skandinavien og Europa. I dag eksporterer Minimum modetøj som aldrig før, og du finder Minimum på gaderne i både Stokholm og London. Hvis du selv er vild med den klassiske del af herremoden, så har du sikkert også selv en skjorte fra Minimum hængende i skabet.

Det er altid skønt, når danske designere og modehuse får held til at bryde igennem i udlandet – og det bevirker forhåbentligt, at de andre danske brands tager sig lidt mere sammen. Der kan, hvis du spørger mig, godt være lidt langt mellem de store succeser inden for danske herremode; men her kan de andre tøjmærker altså virkelig lære noget af Minimum. Med deres sans for detaljen og de flotte farvekombinationer, får du udfordrende, innovativt og spændende herremode.

Hvis du er vild med danske mærker som Minimum, så vil jeg anbefale dig, at kigge nærmere på netbutikken 2trendy. Her finder du modetøj til mænd fra Minimum i lange baner, og de tilbyder altid gratis levering. Det er jeg personligt selv rigtigt glad for, for jeg kan ikke vente med at få fingrene i mit modetøj, så snart jeg har betalt for det.