Dating med succes

Denne artikel vil omhandle et par gode tips og tricks til, hvordan du bedst får startet på dit datingliv. Det handler ikke så meget om, hvordan du skal opføre dig, hvis du henholdsvis ønsker et langt forhold eller en hurtig scoring, men det handler mere om, hvordan du ”klæder dig bedst på” rent psykisk og fysisk.

Det er ikke alle mennesker som synes, at dating er en nem ting at mestre. Der findes mennesker, som finder det vildt naturligt at gå på date – og der findes mennesker, der har svært ved at møde nye personligheder og komme ud af sin komfortzone. Om du er god eller dårlig til at date spiller ingen rolle i forhold til denne artikel. Denne artikel har til formål at give dig et par basis råd som du kan bruge i dit datingliv. Anvend dem f.eks. her eller her.

Vær ærlig over for dig selv
Det er meget vigtigt, at du er ærlig over for dig selv. Er du overhovedet klar til dating? Hvis du lige er kommet ud af et forhold, kan det være meget sundt at vente lidt tid før man begynder at mødes med nye partnere igen. Når man dater skal man deltage helhjertet – deltager du halvhjertet kan du ligeså godt lade være.

Stop med at tænke for et øjeblik
Dating kan være noget af det sjoveste i hele verden at foretage sig. Men hvis du tænker for meget over tingene, har for høje forventninger osv. – ja, så kan dating hurtigt blive en kedelig fornøjelse. Så stop med at tænke for et øjeblik, og nyd daten i fulde drag.

Lad vær med at udskyde din date
Hvis du er lidt nervøs for at date, kan det virke meget naturligt at udskyde din aftale lidt – MEN det skal du ikke. Kom af sted og oplev hvor fedt det er at date. Jo længere du udskyder din date, jo større er chancen for, at du helt dropper din date – og det er jo ikke meningen, vel?

small-0002

Vær engageret i din date
Når du endelig er kommet af sted på din date, så er det meget vigtigt, at du også deltager aktivt i den. Det går ikke, at det kun er din partner, der skal sørge for at holde samtalen i gang. Du skal selv deltage aktivt i samtalen og virke interesseret i det din date fortæller. Det er uhyre vigtigt at fremstå interesseret og engageret, da din date vil opfatte det som positivt, at du lytter så intensivt. En god måde at være engageret på er at stille uddybende spørgsmål til det din date fortæller undervejs.

Hvis din date eksempelvis siger, at Spanien er et fantastisk land, så er det meget oplagt at spørge ind til; Hvorfor er Spanien så et fantastisk land? Er det maden? Kulturen? Eller hvad gør det spanske land så specielt? Det handler i bund og grund om at virke interesseret i det din date fortæller. Virker du interesseret, er du et stort skridt nærmere din drømmeparter – det er der ingen tvivl om.