Den evige slankekur

Jeg synes altid jeg er på slankekur., Mine veninder kalder det for den evige slankekur. Jeg er typen der altid læser i bladene om nye diæter og slankekure og er altid med på det nyeste. Jeg har prøvet alt fra suppekuren til vægtvogterne. Der er ikke noget af det som rigtig fungerer, indtil jeg fandt den effektive kur.

Tænk at det kan være så enkelt, tænkte jeg, for det var virkelig enkelt. Og jo mere jeg tænkte over det jo mere faldt brikkerne på plads og jeg kunne se at det var helt naturligt, det var tilbage til det naturlige som grøntsager og kød – ud med de kunstigt fremstillede sukre og det giver mening.

Jeg har prøvet Paleo kuren tidligere og dette var meget derhen af så det var egentligt lige noget for mig, jeg fandt slankekuren på nettet og har læst en masse om den og synes faktisk at den er helt fin. Det er den bedste slankekur jeg har været på og faktisk har det fået mig til at lægge kosten om lidt efter lidt således at jeg faktisk spiser meget bedre nu. Det har været en kæmpe omvæltning for mig. Nogle af veninderne er også begyndt at prøve kræfter med en ændret kost og det har givet dem det samme overskud som det har givet mig.

Det føles som en helt anden verden har åbnet sig for mig, det føles som om jeg har lukket op og åbnet for en kæmpe mængde af energi og fokus jeg kan bruge på en hel masse ting, det er en fantastisk følelse og jeg håber at alle kan opleve.