Det gode liv

Normalt er det således at jeg spiser alt der bliver sat foran mig. Jeg kan dog ikke så godt tåle det længere forstået på den måde at jeg er begyndt at tage det på. Tidligere har jeg kunnet spise alt muligt og ikke tage på ved det. Den tid er for længst slut og kigger jeg på en flødebolle tager jeg på.

Det har ført mig ud i alt muligt lige fra at spise meget mindre end jeg plejer, det var ikke en success, mit blodsukker blev lavt og jeg blev arrig på alt og alle. Det var ikke en slankekur der passede mig. Mit mål var dengang at tabe 7½ kilo således jeg kom ned på de 90 kilo igen.

Når man er nystartet selvstændig er det svært at tage et par timer ud af sin travle hverdag for at dyrke motion, den kur jeg skulle vælge skulle være en kur, hvor jeg ikke skulle dyrke motion – og samtidig en kur hvor man ikke skulle sultes – det ille være synd for andre.

Når jeg ikke får så meget at spise føler jeg heller ikke jeg kan tænke helt klart. Det kan jeg ikke helt håndtere så den slankekur var heller ikke noget for mig. Jeg kigge lidt rundt og faldt over siden effektivkur.dk – det er ikke helt det samme som Paleo kuren, men lidt derhen ad. Man spiser en masse, men de rigtige ting. Det er lige noget for mig.

Jeg gik hurtigt i gang og inden længe havde jeg tabt 5 kilo. Det var helt vildt, jeg havde virkelig ikke forventet så hurtige resultater. Min gamle badevægt og jeg selv er meget taknemmelige over at have fundet den rette kur.