Fed sommerstil med DND

Hvis du gerne vil nyde sommerferien og sommervejret med stil, så går du ikke galt i byen med DND. DND er et dansk tøjmærke, der laver modetøj til mænd. Meget af DND’s kollektion tager udgangspunkt i denim, og det er casual modetøj, der gør det alt andet end kedeligt at købe tøj til hverdagen.

DND blev startet i 2003, og har sine rødder i det Københavnske. Det er modetøj der har en bestemt stil, og det meste er deniminspireret. I denne artikel kan du få bud på, hvordan du kan gøre dig klar til sommeren iklædt tøj fra DND.

Sommermoden

Det er altid godt, at have lidt forskellige shorts at vælge imellem – og her sværger jeg til denimshorts. Dette kan siges at være heldigt, da DND laver mange forskellige denimshorts. En af de fede modeller fra DND, er et par lyse denimshorts, der er brættet op – og som passer til både t-shirts, hoodies eller skjorter. Hvis du ikke er til denimshorts, så laver DND også canvas shorts i forskellige farver. Du kan med fordel have et par af hver, da canvas shorts er til lidt pænere brug end denimshorts. Du kan købe DND her.

Jeg kan godt lide at have meget basistøj – altså simple t-shirts, shorts og hoodies. DND laver en række t-shirts, der kommer i forskellige farver og med DND-logoet printet henover brystet. De koster ikke ret meget, og de er perfekte at have i garderoben. Hvis du er til casual hverdagstøj ligesom mig, så kan du få en masse fede ting uden at skulle betale alt for meget.

Når aftenen kalder, og det bliver lidt koldere, kan du med fordel skifte dine shorts ud med et par lange bukser. Hvis du påtænker at have en skjorte på, så kan du naturligvis vælge et par almindelige jeans – men jeg foretrækker et par chinos. De er behagelige at have på, og sammen med en skjorte ser du rigtigt godt ud.

Når sommeren kalder og vejret er godt, så er det med at nyde det. Ifør dig et par denimshorts og en t-shirt fra DND; så er du klar til sommer, sol og kolde øl.