Fjernstyret legetøj er et hit – specielt droner

Der er sket noget med legetøj siden da jeg var et barn. Dengang var det Anders And blade, spark til bøtten og fodbold som var de dele der optog os mest. Hvis det gik vildt for sig, var det med flitsbue og pile. I dag leger børnene med fjernstyrede droner som de flyver over villakvarterets haver.

droneGodt nok er der meget, der har ændret sig fra dengang man selv var barn. Noget af det der stadig fascinerer drenge (og ikke mindst fædrer) er biler, flyvere og både.

Hvis man er interesseret i at lege med biler, men med et moderne tvist så skal man kigge med her hos en webshop i Aalborg hvor der handles med RC biler til både store og små. Der er mange forskellige modeller at vælge mellem og jeg tror at den sværeste del at at kigge på webshoppen er at holde sig selv lidt i nakken for ikke at tømme siden for både fjernstyrede biler, droner, helikoptere osv.

Jeg synes specielt fjernstyrede droner er noget af det sejeste. Det er måske en barnlig fascination af at have en heikopter med fire rotorblade (det hedder så en quad-copter har jeg lært). En fjernstyret ufo-lignende helikopter som jeg kan styre ned mellem æbletræerne i haven – det er da indbegrebet af at lege med flyvemaskiner.

Bruger man tid på at kigge på de forskellige webshops der handler med disse artikler på nettet, vil man også hurtigt se at der er mange penge at spare på et bestemt produkt. Man kan godt opleve at nogle webshops kører med gode tilbud på biler, mens en anden på en bestemt drone type.

Droner er fascinerende, nogle af de avancerede droner man kan købe har faktisk et HD kamera monteret under sig, således man kan tage billeder, mens man flyver hen over skiven eller ned over engen. Jeg er også sikker på at, der hvor man måske tidligere havde en lille butik og solgte kirsebær ved vejen, nu har en drone og tager HD billeder af bondemand Jensens gård.