Flot overtøj fra Voi Jeans Co.

Selvom jeg i noget tid har været lidt af en modemand, så er det ikke så længe siden, at jeg først fik øjnene op for det engelske tøjmærke Voi Jeans Co. Det er egentlig lidt underligt, når jeg tænker over det – for jeg er stor tilhænger af den klassiske streetwear, der indebærer sweatshirts og jeans. Det er nemlig indenfor dette felt, at du finder det meste tøj fra Voi Jeans Co.

Min fascination for modetøj startede i en relativt sen alder – det var faktisk først da jeg flyttede hjemmefra, at jeg for alvor begyndte at interessere mig for moderne jeans, sweatshirts og hvad der ellers hører sig til. Det var nemlig i forbindelse med min nye lejlighed (og behovet for ekstra lommepenge), at jeg fik arbejde i en tøjbutik. Her åbnede en helt ny verden sig for mig, og selvom jeg ikke længere arbejder der – så har fascinationen af modetøj sat sig fast.

Lækkert hverdagstøj fra England

Voi Jeans Co. er moderne tøj til unge mænd – og det er endvidere hverdagstøj. Dette skal forstås på den absolut bedste måde, for jeg synes bestemt ikke, at hverdagstøj er noget negativt. Det er trods alt denne slags tøj, som du går allermest i. Voi Jeans Co. har specialiseret sig at designe og producere flot hverdagstøj, der kan købes til en lav pris. Denne kombination har vist sig at være en sikker vinder, hvorfor så mange unge mænd vælger deres modetøj.

Jeg har selv fået investeret lidt i Voi Jeans Co. – senest med en lækker pullover, som jeg fandt på tilbud. Modellen hedder Rifle Green, og den minder om gammel militærtrøje. Den passer perfekt til min stil, der må betegnes som værende streetwear’ish. Jeg var så heldig at finde denne Voi Jeans Co. til nedsat pris, og det kan såmænd også, hvis du klikker her.

Nu er jeg også ved at være ved vejs ende, så jeg må hellere slutte blogindlægget her. Min opfordring til dig skal være, at du ser det positive ved hverdagen – og at du får investeret i noget lækkert modetøj, der kan gøre det hele lidt bedre.