Hjemmeside for under 500 kroner

Ja, det er faktisk muligt, altså det som overskriften siger. Det er faktisk muligt at lave en hjemmeside for under 500 kroner som ser top professionel ud og som vil give dig mere forretning. Opskriften ligger i at man skal kende de rigtige værktøjer og så går det som en leg. Se mere her hvordan man gør dette.

Den nemmeste måde at få en ny hjemmeside på er ved at gå ind og hente den gratis e-bog omkring wordpress på www.wordpressbogen.dk. Det næste du skal gøre er at hoppe over på themeforest.net og finde det professionelle tema du gerne vil have på din hjemmeside. Det er ikke spor svært det her og det er faktisk ret billigt. Det er muligt at få et pænt professionelt tema til omkring 200 kroner. Når du har dit tema og din wordpress oppe at køre, skal du gå på fiverr.com og købe et logo.

Regnestykket vil se nogenlunde således ud:

E-Bog omkring WordPress: 0,00 DKK

Domæne og webhotel hos UnoEuro: ~250,00 DKK

Professionelt tema hos themeforest: ~200,00 DKK

Professionelt logo hos fiverr.com: ~30,00 DKK

Kort sagt så er der vist ikke nogen tvivl omkring at det faktisk godt kan lade sig gøre at lave en sej hjemmeside til dig selv, sportsklubben eller til din virksomhed. Det er bare om at komme i gang. Det er nemt, billigt og noget der er tilgængeligt for alle.

Alternativet til at få en Umbraco hjemmeside, sådan en kan hurtigt koste over 5000 kroner, men igen, det er op til hvad formålet med en hjemmeside er.