Min WordPress er blevet hacket

Min wordpress hjemmeside er blevet hacket!! Det er det værste der kunne ske. Jeg er ivrig skribent på Internettet og har mange besøgende som kommer hver dag og læser mine indlæg. En større del af min indkomst kommer endda fra den side – what to do?

computer_pc_womanDet var koldsved der løb mig ned af ryggen forleden, da jeg opdagede at min hjemmeside ikke længere svarede og der lå en besked på siden om at den var blevet hacket af russiske hackere. Det var ikke spor sjov, jeg følte lidt at det var en angreb mod mig også.

Det første jeg tænkte var at jeg burde have haft backup på min hjemmeside, når jeg bruger den så meget som jeg gør og den faktisk laver penge til mig, så burde jeg have tager min hjemmeside lidt mere seriøst. Nu er uheldet ude og det er tid til at finde ud af hvad man så skal gøre.

Det første jeg gjorde var at tage kontakt til mit hostingcenter for at høre om de kunne hjælpe mig med en backup – det viste sig så også at den også indeholdte en virus og malware og det ikke var muligt at få en backup med alt det indhold som jeg havde lavet den sidste uge.

Jeg endte med at tage kontakt til et Web bureau i Aalborg som er eksperter i den slags. De hedder wordpresssupporter.dk og de tilbyder en service, hvor de overvåger din hjemmeside for at se om den er nede, så opdaterer de automatisk hjemmesiden og scanner den hver måned (der er naturligvis backup på den også).

At få min hjemmeside igen kostede nogle penge, bevares, men det var ikke noget i forhold til at have den nede i 3 dage, hvor alle besøgende måtte forblive skuffede over intet indhold. Så nu har jeg et fast abonnement hos WordPresssupporter.dk såeldes de opdaterer min hjemmeside hver måned samtidig med at de overvåger den for nedbrud. Deres service kan varmt anbefales.