Navlepiercinger – er det smykker?

Nogle vil sige nej til ovenstående spørgsmål, mens mange vil skrige JA! Det er ikke desto mindre sandt at piercinger i alle afskygninger er kommet for at blive. Det er blevet moderne og sexet at have et vedhæng i navlen eller i næsen. Førhen blev man dømt på forhånd hvis man have den slags i næsen.

I dag er det blevet meget mere synligt det er ikke længere noget rynker på næsen af. Der er måske i virkeligheden ikke så langt fra en tatovering til en piercing. Begge dele handler om at udtrykke sig selv og hvem er bedst til at afgøre hvordan man bedst muligt gør det? Man har jo haft piercinger i ører (huller i ørerne og øreringe) i mange år, og det har været acceptabelt – nu er de blot andre steder på kroppen.

Der er naturligvis grænser og det bør der også være, når man piercer sine kønsdele risikerer man at ødelægge sig selv og måske endda havne i den ulykkelige situation at noget går galt og man bliver skadet for livet. Navlepiercinger eller næsepiercinger er knap så farlige, men det er dog stadig langt fra ufarligt.

Navlepiercinger er frække

Der er dog noget over at se en lækker solbrun skønhed komme ned af gaden med en ring i navlen. Det er flot, stilsikkert og sexet. Det er ikke alle hvorpå det ser lige godt ud, eksempelvis meget overvægtige eller blege mennesker ser man ikke smykket på samme måde. Det er ligesom med alt andet, det skal passe ind i en kontekst. Det er måske heller ikkehele liver du vil have en piercing i navlen, hvad med når du har født børn og har strækmærker på maven, eller når dine egne børn vokser op og se det. Skal de også have ring i navlen?

Heldigvis kan en navlepiercing, i modsætning til en tatovering, tages ud og man har den således ikke længere. Det er nemt hvis man pludselig havner i en situation hvor man ikke ønsker at bære den længere.