Ny kollektion fra danske Suit

Der er næsten ikke noget mere opløftende, end når ens yndlingsmærker udkommer med en ny kollektion. Sådan er det i hvert fald for mig, der elsker herremode og modetøj generelt. Jeg ved godt, at det er langt fra alle, der elsker modetøj som jeg – men det skal da absolut ikke skille os ad. Du kan jo vælge at se dette blogindlæg om herremode som en hjælp. Min interesse for herremode betyder jo, at du ikke behøver søge nettet tyndt, for at finde ud af hvad du skal købe. Er det ikke smart?

Som du måske kan udlede af overskriften, så er mit absolutte yndlingsmærke Suit. Det er et relativt nyt, dansk tøjmærke – der dog fylder utroligt meget i min garderobe. Jeg har altid elsket den klassiske herremode, og Suit var lige hvad der manglede. De laver nemlig en række flotte t-shirts, cardigans og sweatshirts.

Suit har skabt et lækkert alternativ til de mere etablerede tøjmærker, som jeg var kørt død i. Men lige pludselig dukkede det nye, dansk modemærke op – og så var jeg tændt. Suit er netop udkommet med ny kollektion frem mod efteråret, og jeg er vild med det, jeg ser. Hvis du gerne vil tjekke den nye kollektion fra Suit ud, så kan du se den her: http://www.2trendy.dk/shop/suit-229s1.html

Sådan bliver du vinterklar

Ja, min ven. Vinteren er over os – og det betyder, at du skal have genopfrisket din garderobe med lækkert vintertøj. Jeg vil derfor give dig nogle tips til, hvad du kan investere i fra Suit, der gør dig vinterklar.

Det første du kan overveje, er om du ikke skal have nogle nye cardigans eller sweatshirts. Suit laver en masse forskellige modeller, der passer til lid af hvert. Jeg er særligt vild med at have en masse cardigans og sweatshirts på lager, da det er lækkert hverdagstøj. Som jeg altid siger: du går i hverdagstøjet allermest – så hvorfor ikke investere en masse penge i det?

Dernæst så skal du – hvis du ikke allerede har – have en flot habitjakke. Tag et kig på modellen Suit Rob Black, der passer perfekt til lyse jeans eller chinos. Så har du også allerede nytårstøjet klar.