Panuu er god stil

Panuu er et dansk brand, der havde sin start tilbage i 2005. Panuu har en spændende kollektion der er præget af livlige farver og mønstre. Deres tøj har et lettere loose fit, der også gør det virker lidt street.
Det er altid sjovt at sammensætte det tøj, man går i, på forskellige måder. Der er plads til at være kreativ og prøve forskellige ideér af. Måske føler man at nogle farver klæder én bedre end andre gør. Nogle typer trøjer passer måske ikke så godt til netop din krop. Det går ud på at vælge det tøj der passer godt til én selv og gør at man føler sig godt tilpas. Hvis du er til en mere diskret og neutral stil, skal du også klæde dig efter dette. Panuu har også tøj, der passer til dette, men deres primære fokuspunkt er spændende og lidt anderledes tøj. Hvis du gerne vil prøve nogle nye glade farver og motiver, er Panuu brandet du skal prøve. Man kan med fordel blande tøj fra Panuu med sit gamle tøj, fx et par blå cowboybukser.

Panuu blev startet i Kolding af et ungt par, der oprindeligt ville designe digitale ure. Dette udviklede sig dog til også at omfatte tøj og armbånd. Brandet blev hurtigt udbredt internationalt og filosofien bag er stadigvæk at skabe en stil, der skiller sig ud og er anderledes.

I deres kollektion finder man også neutralt og ensfarvet tøj til dem, der fortrækker dette, men kollektionen består primært af trøjer med prangende tryk og festlige farver så du kan skabe din egen og anderledes stil. I kollektionen finder man bukser, shorts, sweatshirts, tanktops, veste og huer. Der skulle altså gerne være noget til enhver smag, så du kan finde lige det tøj der passer til dig. Uanset hvilken begivenhed du skal til, kan du være interesseret i at skille dig ud. Om det så er til en fest, en tur i byen eller simpelthen bare hvis du gerne give det tøj, du går i til hverdag, et friskt pust. Uanset hvad gør Panuu det nemt for dig at vælge noget det gør netop dette. Se et stort udvalg af Panuu her.