Sådan fungerer Umbraco CMS

Umbraco Content Management System er et dansk produkt, der er udviklet af Niels Hartvig. Umbraco CMS er et open source system, der er gratis for både brugeren og leverandørerne og som gør det utrolig nemt at styre hjemmesider i XHTML samt designe og videreudvikle. Hvis man benytter sig af Umbraco CMS til sine hjemmesider kræver det at man har en offentlig tilgængelig hjemmeside, som så styres af ens beskyttede administrator område, hvortil der kræves brugernavn og adgangskode. Umbraco CMS er baseret på ASP.NET og er derfor utrolig let at bruge både som nybegynder og som øvet bruger.

Der er pt. Over 110.000 installationer af Umbraco CMS på verdensplan, hvilket giver dig mange samarbejds- og sparingspartnere verden over når du sidder som programmør eller designer. En af grundende til at Umbraco CMS er blevet så verdenskendt i løbet af ganske få år er, at installationen i modsætning til andre design og programmør programmer ikke koster noget, dog skal man være opmærksom på, at der i forbindelse med programmering og design vil komme lidt omkostninger, som dog er til at overskue i forhold til priserne på andre lignende programmer.

Derfor skal du vælge Umbraco CMS.

Som tidligere nævnt er Umbraco CMS verdenskendt og bliver brugt af mange af de danske og internationale virksomheder, blandt andet bruger Peugeot og Heinz Umraco CMS til at styre og designe deres websider med. Skal du starte et nyt website op og i forvejen er bekendt med tekstbehandlingsprogrammer som MsWord er Umbraco CMS klart den bedste løsning, da det minder meget om denne type tekstbehandling, du kan derfor nemt og hurtigt tilføje og redigere i dine sider og dine tekster.

Du har samtidig frie tøjler når det kommer til design og opsætning af din hjemmeside, er du ikke hjemmevant i HTML programmering kan du benytte dig af de skabeloner, der følger med når du installerer Umbraco CMS. Dette system kræver ingen licensomkostninger, og du kan derfor frit vælge mellem forskellige leverandører, hvis du ønsker at lave om i designet af din hjemmeside, der er ingen vedligeholdelse, da Microsofts .net funktioner opdaterer for dig.