Sådan sikrer du at du ikke tager på igen

Det er altid svært at tabe sig, det tager lang tid og det er vanskeligt at komme af med de overflødige kilo. Derfor er det endnu mere surt hvis man skal tage det hele på igen – nogle gange godt og vel.

Hele hemmeligheden til at tabe sig er vilje. Det handler om ikke at give op når kroppen begynder at sende tanker omkring flæskesteg og marabou chokolade igennem din hjerne.

Det er som regel blot de første 2-3 dage man skal over, så har kroppen vænnet sig til ikke at få så meget mad, men derimod at få magert mad som den skal leve af fremover.

Dette koncept er noget af det der er sværest, det at spise uden at tage på. Det er specielt svært hvis man lige har været igennem en periode hvor man har tabt sig meget, så er kroppen særlig påvirkelig mht. at tage kilo på, da den opfatter det som en trussel og dermed udnytter hver en dråbe eller hver en krumme du spiser.

Et sted man kan se dette er i kosten til Dukan kurens fase 3, hvor man spiser, ikke for at tabe sig, men for at holde vægten (man er lige kommet ud af faserne 1 og 2 hvor man taber sig). Kosten i fase 3 i dukan kuren er til for at hjælpe kroppen med at spise rigtig mad og at vænne sig til ikke at være overvægtig længere.