Skal du ud og fiske her til sommer?

Så er det igen tid til at komme ud af busken, få støvet stangen af og få hanket op i fisketasken og bare se at komme ud til søen og få dyppet en krog. Foråret er en sand fryd for lystfiskeren, der er det tidlige fiskeri i put and take søerne og der er sild og hornfisk i starten af april.

boy-fishingDet mærkes helt som en kriblen i fingrene, når man går i skuret og skal klargøre sit fiskegrej til endnu en sæson. Frosten har måske ikke helt sluppet endnu og tingene skal gøres klar og der skal indkøbes til den nye sæson. Mange fisker mest i det sene forår, hen over sommeren og hen i efteråret, for så at holde pause fra lystfiskeriet i et par måneder, inden det er tid til at støve det hele af igen.

Der er ikke noget som dejligt som at tage hele familien med i put and take, underne fisker lidt der er medbragt parasol, havestole og madpakke. Det er en hel lille campingtur for hele familien på 4 timer. Mange mennesker man ser i fiskeparker har børn og hele familien med, der er også flere fiskeparker som rent faktisk har oprettet små legeområder til børnene, så de kan lade de voksne (faren) fiske i ro og mag.

Hvis du er på udkig efter nyt fiskegrej, så kig ind på www.onlinefiskeshop.dk, der er masser af godt fiskegrej til dig, som enten skal have en topmoderne fiskestang eller til dig som bare skal have en Mepps spinder til fiskeparken.