Babybutik på nettet – Babyland.dk

Er du på jagt efter en babybutik med alt inden for babyudstyr, så kig forbi Babyland.dk

Babyland.dk forhandler alle de kendte mærker såsom Voksi, Philips Avent, Medela, Pigeon, Sebra, Katvig, Smallstuff, Stokke, Recaro, Babydan, Flexi Bath, Babybjörn, Leander, Duniduo osv. osv.

Vi købte for et stykke tid siden en Duniduo kørepose til vores barn Mikkel – kvaliteten er helt i top og man er sikker på, at barnet ikke fryser, da Duniduo køreposen enten fås med uld eller dun, begge har sine fordele. Så er man på jagt efter en ordentligt kørepose, som ligeledes kan fungere som en lift, så kan Duniduo kørepose absolut anbefales. Har man lidt ekstra penge, så ved jeg fra en af mine veninder, at man bestemt heller ikke går forkert i byen ved at købe en Voksipose – sådan en havde vi dog ikke råd til, men vi har bestemt heller ikke fortrudt. En voksipose fås i mange farver og er vel en af de mest kendte køreposer på markedet. Jeg ved ikke, om man skal vælge en voksi eller en Duniduo, det er vel bare en smagssag og hvad tegnebogen siger 🙂 Vil du vide mere om den populære voksipose, kan det anbefales at kigge på voksi-pose.dk

Nå ja, jeg skal da lige huske og nævne noget af det vigtigste babyudstyr, som vi fik i gave, inden jeg fødte min første baby, nemlig barnets bog. Jeg kan slet ikke forestille mig, ikke at have barnets bog at kigge i sammen med mine børn, som nu er gamle nok til at kigge i den sammen med os. Vi har skrevet om alt i barnets bog, lige fra turen til hospitalet til det første smil til de første skridt. Disse sjove historier sammen med en masse søde billeder gør, at vi for altid har disse søde minder gemt og aldrig kan blive glemt. Jeg kan og vil så absolut anbefale alle kommende forældre at købe barnets bog, for vi går desværre alle hen og glemmer nogle af disse herlig minder fra dengang vores børn var små.

Min yngste søn fik en løbecykel for et par år siden og dette er ligeledes anbefalelsesværdigt. Vi tænkte på at købe en i træ, men vi endte med at købe en løbecykel eller balancecykel, som de også kaldes, i metal for den var bedre i test. En løbecykel forbedrer med al tydelig barnets motoriske færdigheder samt forbedrer dets balanceevne og koncentration. Det var så tydeligt, hvor meget løbecyklen havde hjulpet Mikkel, da han skulle til at begynde at cykle på en rigtig cykel. Der gik kun få dage, så havde han lært at cykle.

Det ovenstående babyudstyr finder du alt sammen på Babyland.dk. Babyland.dk har et enormt udvalg af babyudstyr og alle varer på siden er lagervarer, så leveringstiden er på kun 1-3 dage. Ligeledes vil du finde super gode tilbud og har du spørgsmål, står det erfarne personale til rådighed på telefon