Vejen til et hurtigt vægttab

Det er nemt at tage på i vægt, men hvem skulle have troet at det var næsten lige så let at tabe de overflødige kilo igen efterfølgende? Det er faktisk ikke svært, når blot man lige er kommet i gang med det. Det handler naturligvis om at have den rette indstilling inden man går på slankekur. Motivation er første skridt, andet skridt herefter er at finde den metode man vil bruge til at tabe sig med. Her er det at det bliver nemt, for der er nemlig een kur der overgår dem alle…

Kuren handler om at spise de rigtige ting, og specielt om at spise langsomme kulhydrater. Det er vigtigt at spise noget ellers går ens krop i forsvarsposition og lagrer det hele på sidebenene. Noget andet der også er utrolig vigtigt er at man ikke skal spise en masse hvidt brød. Brød, pasta, ris og kartofler kaldes ofte for hurtige kulhydrater og gør dig mere sulten og gør at du tager på i vægt.

Det man kommer længst med og faktisk også det der giver et hurtigt vægttab er at skifte alle de hurtige kulhydrater ud med langsomme kulhydrater. Det betyder du skal skifte alt dit hvide brød, pasta og ris ud med bønner og linser, som er de langsomme kulhydrater. Du vil se hurtige resultater og opnå at få en flad mave efter ingen tid.

Det vigtigste ud over at spise de rigtige kulhydrater er at man ikke må drikke sine kalorier, gem kalorierne således du ikke skal spise ekstra for at blive mæt, drik derfor masser af vand. Man har en tendens til at drikke sodavand og dermed drikke sine kulhydrater – det er den forkerte vej frem. Hvis man absolut vil drikke sodavand, så hold det til light og så lidt som muligt, helst under ½ liter om dagen.