ASOS og Stylepit

Sommeren står snart for døren, og det betyder for mig altid, at jeg skal have nyt tøj, som jeg kan vise frem til alle, jeg støder på. Sommergarderoben er uden tvivl den vigtigste del af mit tøjskab, og jeg er derfor også meget omhyggelig med de ting, jeg vælger. Faktisk har jeg sommetider også haft udfordringer med at finde det rigtige.

Mine shoppingture har ofte foregået offline, hvor jeg er taget i fysiske butikker og prøvet alt tøjet, før jeg købte det. Jeg har dog fundet ud af, at jeg sagtens kan undvære turen ned i byen, og at jeg derfor langt hellere vil bestille mit tøj på nettet, imens jeg slapper fuldstændig af. På den måde undgår jeg også at stresse rundt fra sted til sted.

På nettet kan det dog også være lidt af en jungle at finde rundt, for der findes utallige gode tøjudbydere, som har mange forskellige mærker. Sidste gang var jeg dog primært på udkig efter et bredt udvalg til små priser, da jeg gerne ville have en stor mængde tøj, samtidig med at mit budget skulle kunne holde til det.

Det var særligt på to sider, hvor jeg fandt det tøj, jeg havde brug for. Jeg startede ud på ASOS, hvor udvalget er helt enormt, stort set uanset hvad man søger efter. Priserne er samtidig virkelig lave, og der er ofte store mængderabatter på siden. Samtidig fandt jeg ud af, at jeg kunne spare endnu mere, hvis jeg brugte en rabatkode til ASOS, som jeg havde fundet hos Rabatbanditten. Således kunne mine tøjkøb på siden blive virkelig billige.

Jakke og trøje

Selvom den danske sommer kan være lun og varm, har jeg tit haft følelsen af at mangle et stykke overtøj, når solen går ned. Det skulle der selvfølgelig laves om på i år, og jeg ledte derfor på ASOS efter en sommerjakke og en trøje. Det var bestemt ikke svært at finde noget, som passede ind i min smag. Faktisk var udvalget ret imponerende, og jeg kunne egentlig finde jakker, der passede til mange forskellige outfits. Jeg valgte en sort, tynd sommerjakke, som kan tages på til både pænt brug eller til den hurtige aftentur. Jeg fandt også en trøje, som jeg er rigtig glad for, og jeg fik rabat på mit samlede køb. Det lykkedes via en rabatkode til ASOS, som jeg fandt hos Rabatbanditten, og faktisk gav det hele 15 procent rabat på mit køb.

Shorts og t-shirts

Shorts og t-shirts er selvfølgelig også en vigtig del af en sommergarderobe, og det er noget, jeg bruger stort set hver dag i de varme måneder. Derfor skal jeg selvfølgelig også være dækket godt ind med forskellige farver og typer, og her er ASOS helt ideel. Da jeg er meget klassisk anlagt, passer udvalget hos ASOS mig perfekt. Her kan jeg få de enkle farver, og jeg behøver ikke få en masse voldsomt print på mine t-shirts. Det betyder, at jeg selv kan pifte tøjet op på andre måder, fx med et armbåndsur.

Det lykkedes mig at finde tre par shorts og en mindre bunke t-shirts på ASOS, som jeg gerne ville købe. Priserne var overraskende lave, og det var også den primære grund til, at jeg fik råd til at købe så meget.

Sneakers

Sneakers er sådan cirka det bedste jeg ved. Jeg elsker at købe nye sko, og sneakers er bare det, som minder mig mest om sommer. Jeg skulle derfor selvfølgelig også på udkig efter to par nye af slagsen, så jeg kunne stå helt skarpt frem mod den nye sommersæson.

Her var det hos Stylepit, at jeg fandt de modeller, jeg ønskede mig. Hos Stylepit blev jeg mødt af et bredt udvalg, hvor jeg virkelig kunne vælge imellem mange forskellige typer og mærker, og jeg blev helt blæst bagover, da jeg sad og kiggede på mine kommende sneakers. Jeg endte med at købe et par helt hvide, som jeg bruger til sommerfester eller grillaftener. Derudover købte jeg også et par, som jeg kan bruge, når jeg skal være en smule mere aktiv. Jeg brugte en rabatkode til Stylepit fra Rabatbanditten, og jeg fik derfor mine sneakers til en yderst fordelagtig pris.