Glæden ved at date en handyman

Der er ikke noget bedre end at date en handyman. Hvorfor? Det kan du læse mere om lige her.

Alt det praktiske

Med en handyman har lige pludselig en til at håndtere alt det praktiske i hjemmet. Har du en lampe der skal sættes op? Det kan din handyman klare.

Har du en vask der løber? Ring til din handyman.

Med en handyman kan du hurtigt og nemt få løst alle de småproblemer, som du går og har i hjemmet, og som ellers ville have kostet en masse penge. Der er ikke noget værre end at bruge en masse unødvendige penge, når man jo bare kan ringe til sin helt personlige handyman.

Kend begrænsningerne

Husk dog på at bare fordi du kender og dater en handyman, så er der måske også begrænsninger for hvad det er han kan. Måske er han helt vildt god til at fikse og samle møbler, men med alt hvad der har med elektronik at gøre, er han dum som en dør.

Det er en god ide lige at bide mærke i hans begrænsninger, før det er du skriver til ham. Det kan virke frustrerende for jer begge, når du beder ham om hjælp og han så ikke er i stand til at give dig den. Så har den kæreste, som du har fundet via dating ikke lige de håndværksmæssige kvalifikationer du har brug for er det måske en idé at finde håndværkerhjælp et andet sted.

Du kan selvfølgelig også betale for hjælp

Hvis du nu ikke lige er så heldig, at ham eller hende som du har valgt at date, er så ferm på fingrene, som man kunne ønske, så er det selvfølgelig også en mulighed at købe sig til hjælp med alle de små opgaver. Via nettet kan du hurtigt og let hyre en handyman, som kan komme forbi og klare nogle af de praktiske gøremål, som altid er i et hjem. På den måde kan du både have en god date og en god handyman, men det behøver altså ikke nødvendig vis at være den samme person – selv om det er smart.