AKM og Iclebo

Mine forældre var på besøg hos os i går, og de fortalte, at de netop havde fået frigivet en del penge fra en bunden opsparing, de oprettede for en del år siden, så selv om de nu begge er på pension, følte de sig temmelig velbeslåede i øjeblikket, sagde de. Ingen behov for at kigge efter et billigt lån for dem 🙂

Over en kop eftermiddagskaffe spurgte de mig, om der var en eller anden ting, jeg ønskede mig, for de ville gerne bruge noget af deres rigdom på at forkæle mig. Det var jeg nu ikke meget for, men jeg kom da til at nævne, at jeg i et stykke tid havde tænkt meget på at anskaffe en robotstøvsuger, der kan spare mig for en masse tid i kraft af, at jeg så ikke selv skal gå rundt og støvsuge.

De slog straks til og foreslog, at vi med det samme kørte ind til byen og fandt sådan en til mig. Det var dejligt, og i en elektronikforretning købte vi en robotstøvsuger af mærket Iclebo magen til en, min veninde har, og som hun er meget glad for.

I forretningen var der arrangeret en demonstration af en ny og meget lækker røremaskine. Jeg stod lidt i mine egne tanker og kiggede på den flotte maskine, mens min far betalte for støvsugeren. Røremaskinen var en AKM6290, kunne jeg læse mig til, og den så meget effektiv ud.

Jeg lovede mig selv, at når jeg fik råd, ville jeg købe mig sådan en røremaskine, for jeg holder meget af at bage al slags brød selv.