Lamineringsmaskine hvor?

Her på min arbejdsplads har vi tit brug for at laminere forskellige ting: Brochurer til cafeer eller fastfood kæder visit kort og andre små genstande. Vi skal også tit laminere undervisningsmateriale til forskellige kurser. Det kan også tænkes, at vi laminerer udstillingsplancher. Derfor holder vi os godt orienteret om, hvad der findes på markedet af gode lamineringsmaskiner. Det er en praktisk ting at have.

Større og hurtigere

Vi har for nylig skiftet til en større og hurtigere lamineringsmaskine, og jeg var heldig at få lov til at tage den gamle med mig hjem. Den bliver nemlig en gave til min datter, som lige er kommet i den her alder, hvor hun er ved at afprøve forskellige teknikker med papir og grafik. Lige nu handler det om at lave små, udskårne billeder, som hun gerne vil have lamineret. Hun vil også lave stickers og den slags. Hun er god til at tegne og har som sådan allerede en god printer stående på sit skrivebord. Nu står der så lamineringsmaskine på hendes ønskeseddel.

Som en fødselsdagsgave

Jeg har ikke sagt noget til hende om, at hun får en brugt i fødselsdagsgave. Jeg har faktisk ikke fortalt hende, at jeg allerede har skaffet hendes gave. Jeg håber, at hun bliver glad for den. Også selv om den er brugt.

Heldigvis fik jeg en masse stykker lamineringsfolie med mig, da jeg tog den gamle maskine med mig hjem. Den nye, vi fik på kontoret, har brug for folie i en anden størrelse og fra et andet mærke.

Det kan nemt blive en dyr omgang at købe lamineringsfolie. Så hvis min pige ikke er lidt økonomisk med det, så kan jeg godt forudse, at alle lommepengene går til lamineringsfolie, og derefter kommer der plageri om små lån til tøj eller en biograftur med veninderne.

God leverandør af kontorartikler

Det er altså super med en god leverandør af kontorartikler som Justmore.

Lamineringsmaskinen, jeg giver hende, er faktisk holdt i flot stand. Det er ikke engang 1 år gammel. Det eneste, der afslører, at maskinen ikke er ny, er, at vi har pillet en etikette af. Man kan kun se et lille spor fra etikettens lim. Men det er alt. Og man skal vide, hvor man skal kigge for at kunne se det.

Maskinen ligger stadig i min bils bagagerum. Jeg skal først finde en papkasse, som den kan være i. Så skal den pakkes fint ind i bobleplast. Det elsker hun – bobleplast altså. Og så lægges i kassen, som så skal pakkes ind i fint gavepapir. Mit håb er, at hun bliver glad for maskinen, og vil passe godt på den. Den kan holde i en del år endnu. Og hvis hun bliver ved med at være så kreativ, ja så kan vi tale om, at hun må få nogle andre af de maskiner, som hun ønsker sig. Det kan jo godt tænkes, at det er hendes vej frem. Det her med at arbejde som grafiker. Hun er god til det. Da hun var i praktik hos os i en uge på kontoret, sagde min chef om hende, at hun har talent og nogle gode ideer. Så måske bliver hun grafiker en dag. Hun tegner på whiteboards og hvad ved jeg – overalt.