Sommerhusferie i Danmark

mols

Der er glæde i den store familie. Det er lykkedes for jer at leje et sommerhus på Mols til jul. I glæder jer på hver sin måde til at skulle opleve Mols. Det er da også et smukt landskab. Med en nationalpark, hvor der også bor vilde heste. Og det er jo noget for hende den hestegale 12-årige datter. Der er også mange andre muligheder for at opleve naturen. I skal ud og vandre i Mols bjerge. Julen skal ikke kun handle om at sidde indenfor og nyde lækkerierne.

Sommerhusferie

I har også planer om, at I skal besøge den største sten, der findes i Mols. Det fortælles, at den er kommet helt fra et finsk grundfjeld, dengang isen begyndte at trække sig. For flere tusinde år siden. I jeres familie, kan I godt lide at gøre tingene på en lidt anderledes måde, end den gængse. Så i år bliver det ’jul i natur og med kultur’ som bærende tema. For jeres sommerhusferie med Jacobsens.

At det lige præcist blev et sommerhus på Mols, som I har lejet, var lidt et tilfælde. I havde sådan set startet med at lede efter et sommerhus i Vestjylland. Men der er åbenbart mange, der har haft den samme tanke: Alle vil gerne holde jul i et sommerhus i Vestjylland. Det var simpelthen ikke muligt for jer at finde et sommerhus til leje, der var stort nok til, at det kan huse jer alle sammen.

Stor familie

I er jo 2 voksne og 5 børn. I er jo sådan en familie med flere skilsmisser og sammenbragte børn. Plus bedsteforældre. Så det bliver lige pludseligt et sommerhus til +11 mennesker, der bliver brug for. Hvorfor skal der være mindst 11 sovesteder? Fordi I får helt sikkert også besøg af venner og bedsteforældre, som ikke lige er de nærmeste i familien.

I er derfor taknemlige for at I fandt et stort sommerhus på Mols. Det er så først efter, at det blev Mols, hvor juleferien skal tilbringes, at I så begyndte at læse lidt om Mols – og fandt ud af, at der er mange ting at opleve på Mols.

Masser at opleve

Ikke kun natur. Sandelig også kultur. Og ja, Mols ligger tæt på Ebeltoft og Aarhus. Så der skulle ikke være nogen som helst undskyldning for, at I ikke kommer til at opleve kultur. Der vil være mulighed for at I kan se både moderne kunst, historiske samlinger – og naturligvis vil I også blive fristet af alle de lokale produkter, som bruges på de kendte spisesteder.

I planlægger derfor jeres sommerhusferie grundigt. Ok, der skal da også være tid til bare at slappe af, og nyde at det er jul. Det vigtige er dog, at I kommer afsted. I kommer på ferie i julen. En aktiv ferie, hvor I også får rørt jeres kroppe, får inspiration og minder, der får jer igennem resten af vintermørket. Og ja, vi må ikke glemme det: Der vil være masser af timer i sommerhuset på Mols, hvor I bare nyder at være sammen. På godt og ondt.