Stort salg i stort tøj

Min forretning går bedre og bedre. Det er bare super. Vi har en masse bestillinger online, og efter at vores site er blevet fuldstændigt omstruktureret, kan vi se, at vi får flere bestillinger. Det har taget lang tid at få lavet den omstrukturering, men vi har haft dygtige folk på opgaven. Det har også kostet en del penge, men jeg er overbevist om, at de er givet godt ud.

Både online og offline

Vores fysiske butik ligger i centrum, og vi har dagligt mange kunder, som lige skal kigge på tøjet, vi sælger. Vi sælger kun tøj i store størrelser til piger.

Da jeg åbnede butikken for 5 år siden, havde jeg ikke nogen som helst idé om, at det ville blive så stor en succes. Men det blev det. Måske fordi jeg sørger for, at vores varesortiment altid er moderigtigt. Også selv om det kun er de store størrelser, vi forhandler. Vi sælger stort tøj til både kvinder og mænd. Jeg står selv for indkøb af tøjet til kvinder. Min mand sørger for tøjet til mænd. Vi er selv brugere af tøj i store størrelser, så vi ved, at det er vigtigt at få moderigtigt tøj, også selv om man er stor i det.

Også til herrer

Vi rejser til modeudstillinger of shows i forskellige lande mindst to gange om året. Og vi kan se, at flere og flere af de store firmaer er ved at få øjnene op, for at vi bliver større i det. Ok, modebranchen er stadig mestendels rettet mod almindeligt byggede mennesker, men det er faktisk muligt i dag at købe tøj i meget store størrelser. Og til mænd er der lækkert tøj: https://www.storedrenge.dk/

Nyt modetøj i store størrelser

Ved modeugen i sidste måned nede i Berlin fandt jeg et nyt firma, som har specialiseret sig i tøj til store mennesker. Det var det eneste firma, som brugte virkeligt store mannequiner. De designer tøj til både mænd og kvinder. Farverigt og flot. Jeg fik lavet en aftale med dem og venter på, at de får den første bestilling sendt herop. Jeg er spændt på at se, hvordan tøjet bliver modtaget af vores kunder. Designet er rigtig flot, og man kan se, at der er tanker bagved designet. Det er nemt at få på og tage af. Og snittet er sådan, at det ikke lægger skjul på, at man er stor, men samtidigt så ser man lidt mere slank ud i tøjet.

Vi skal have sat det flot op på vores e-shop. Vi skal lave et særligt produktfeed, og vi skal have fat i en rigtig god fotograf. Det er den del af arbejdet med e-shoppen, jeg bedst kan lide: At få produkterne fotograferet, så folk virkeligt kan få et godt indtryk af hvert enkelt produkts detaljer. Produktteksterne skal også skrives. Det får jeg en professionel forfatter til at gøre, så jeg ikke skal fedte rundt med det. Jeg hader at skrive. Er heller ikke god til det. Jeg må hellere lige huske at lave en note om, at vi skal have en meddelelse om det nye brand med i vores nyhedsbrev. Det bliver sendt ud på fredag. Kan jeg nå at få lavet et par flotte fotos til det?