Børneguitarer?

Det var min kone, der kaldte på mig her tidligere i dag, fordi der var noget, hun ville vise mig. Så jeg skyndte mig hen til det værelse, vi bruger som musikværelse, hvor hun stod i døren. Hun pegede bare ind i rummet, og jeg kunne se vores søn, Nikolaj på 8 år, rode med vores forstærkeranlæg og sin egen legetøjsguitar.

Det gik hurtigt op for mig, at han forsøgte at få sluttet sin guitar til vores højtalere i anlægget, for han syntes jo nok, at der kom for lidt lyd fra hans egen guitar, som han faktisk er blevet ganske god til at spille på, selv om den alt andet lige bare er et stykke legetøj.

Det fik mig til at spekulere på, om man kan købe en elektrisk guitar til børn, for sådan en vil jeg gerne give Nikolaj, så vi kan fastholde hans interesse for at spille musik. Jeg har aldrig kigget efter sådan en, når jeg har været i forskellige musikforretninger, for at har ikke været aktuelt før nu.

Derfor gik jeg på nettet for at finde ud af, om sådan nogle findes, og det gør de selvfølgelig, fandt jeg hurtigt ud af – og endda til priser, der er til at betale.

Jeg kaldte på min kone og foreslog, at vi skulle bestille en elektrisk børneguitar til Nikolaj, og det var hun helt enig i, så den bestilte jeg. Samtidig lagde jeg også et sæt guitarstrenge til min egen guitar i indkøbskurven, for den trænger snart til nye strenge.