Endelig ny iPhone

Så kom den endelig. Den længe ventede mobil fra Apple med nyt design – iPhone 5. Lad os tage et nærmere kig på den nye iPhone, som i disse dage er på vej i butikkerne i Danmark. Flere og flere sider er allerede begyndt at sælge iPhone 5 cover osv. til det nye vidunder.

 

Nyt iPhone 5 cover

Noget af det, der var set mest frem til var designet på iPhone 5. Der var mange gætterier, men de mest vedvarende rygter talte om en lidt større skærm, men fortsat det velkendte design fra 4’eren og 4s. Det var da lige netop også en sådan mobil, der blev præsenteret på det store pressemøde i USA. iPhone 5 er en klassisk iPhone, som har en 0,5 tommer større skærm end forgængerne, så der er altså tale om et helt nyt design. I hvert fald skal der købes op til flere incover covers, hvis man gerne vil beskytte sin mobil. 
Jeg har allerede forudbestilt iPhone 5, så jeg går i disse dage faktisk med tanker om at anskaffe mig et iPhone 5 cover til mobilen. Den er jo som bekendt blevet større, men en rigtig fed ting er, at den faktisk er blevet lettere. Anmeldelser fra USA fortæller, at der er utrolig stor forskel på vægten i 4’eren og 5’eren. Det er noget, som jeg ser rigtig meget frem til. Men også derfor er det meget vigtigt med et iPhone 5 cover som kan beskytte den nye Retina skærm.

Mobiltilbehør og iPhone 5 cover i al almindelighed

Den lettere vægt betyder også, at man godt kan købe et iPhone 5 cover med god samvittighed. Der er ganske enkelt ikke længere nogen undskyldning for ikke at have et iPhone 5 cover til sin mobil. Jeg ved, at der er flere af mine venner, som har iPhone 4, der har været lidt trætte af vægten. Bl.a. kender jeg en, der har haft Samsung Galaxy S2 og derefter skiftede til 4s’eren. Han var meget irriteret på sin nye Apple-mobil i starten, ikke pga. hvad den kunne (der var han godt tilfreds), men fordi den var tung. 
Nu har jeg selv haft Galaxy S2 ligeledes, så jeg forstår ham godt – det er en virkelig let mobil. Derfor ser jeg også utrolig meget frem til den nye 5’er, der som tidligere nævnt er blevet meget lettere. Så kan man give den fuld gas med iPhone 5 cover og andet mobiltilbehør.

Mit iPhone 5 cover

Tidligere var jeg af den overbevisning, at jeg ikke behøvede et iPhone 5 cover til min mobiltelefon. Jeg plejer at passe rigtig godt på mine ting, så jeg har ikke ment, at det var dét værd. Det ændrede sig dog, da jeg tabte min Samsung-mobil og den flækkede skærmen. En rigtig irriterende oplevelse, der har lært mig altid at beskytte min mobil. 
Tidligere tænkte jeg også på covers som noget, der var utrendy og grimt. Det passede nok også for et par år siden, men særligt efter at de mange nye smartphones er blevet populære, kan man nu finde rigtig mange flotte iPhone 5 cover på markedet. Der findes endda mange shops, hvor man kan designe sit eget. Kvaliteten kan dog være lidt hip som hap, så jeg vil anbefale at handle på en af de store danske webshops. Det er ofte billigere at købe f.eks. iPhone 5 cover online end i fysiske butikker, så tag et kig på udvalget online før du smutter ned i den lokale telefonbutik.