Frække Lillian

Lillian er en fantastisk god kollega, som jeg har kendt gennem de seneste godt og vel 10 år. Vi har et formidabelt godt venskab og kan snakke med hinanden om alt mellem himmel og jord, så jeg kan bestemt godt tillade mig at regne hende som en god ven. Selv om vi er af hver sit køn har vi dog aldrig haft nogen form for intimt samvær med hinanden, men vi kan fortælle hinanden om alt muligt fra vores privatliv uden at frygte, at det nogensinde kommer videre.

Jeg kan huske, at jeg for nogle måneder siden bad hende om nogle gode råd, da jeg skulle ud for at købe noget frækt undertøj til kæresten i anledning af hendes fødselsdag. Den var Lillian helt med på, og hun tilbød at gå med mig ind i en af byens lingeributikker og vælge noget til fødselsdagsgaven til min kæreste, som Lillian på det tidspunkt aldrig havde mødt.

Så hun spurgte helt naturligt, hvilken størrelse min kæreste bruger, så jeg måtte krybe til korset og fortælle hende, at min kæreste er en lidt stor pige med ganske runde former. Nå, så skal vi altså kigge efter noget til en plus size pige, sagde hun med et smil, og jeg kunne mærke, at hun var ganske godt tilfreds med den besked, for hun hører ikke selv til den gruppe af piger, man kan kalde en lille nipsgenstand.

Derfor har hun selvfølgelig også erfaring med, hvilke former for lingeri, en pige i den størrelse har brug for. Hun sagde åbent til mig, at jeg nok ikke skulle finde på at give min kæreste et par g-strengs trusser, for sådan nogen klæder altså ikke os med bagdel som en ladeport, som hun udtrykte det.

Øv, tænkte jeg i mit stille sind, for jeg havde faktisk tænkt mig noget rigtig frækt undertøj til den fødselsdagsgave, og jeg skal da ærligt indrømme, at en pige iført en diminutiv g-streng godt kan sætte fantasien i gang hos en mand.

Det var helt tydeligt, at Lillian kunne se, hvad jeg tænkte på, så hun skyndte sig at sige, at en pige i stor størrelse altså godt kan blive rigtig sensuel med det rigtige valg af undertøj, men det skal altså passe til kropsbygningen. Det nytter ikke noget, at vi lidt store piger forsøger at skrue os ned i noget, der oprindeligt er designet til en slank sild på 50 kilo, for så ender det altså bare med at blive disharmonisk og nærmest til grin, understregede Lillian.

Hun måtte jo vide det, for hun vejer selv i hvert fald mere end 80 kilo. Men jeg må sige, at hun altid forstår at klæde sig i overensstemmelse med sine runde former, og selv om jeg på ingen måde har den slags følelser for hende, har jeg da tit tænkt på, at hun faktisk godt kan virke temmelig pirrende på en mand i kraft af sit ligefremme væsen og i øvrigt et kønt ansigt.

Hun havde åbenbart ret, for min kæreste blev meget glad for fødselsdagsgaven.