Tid til kontoret?

Jeg skal gerne indrømme, at jeg i dag ganske enkelt ikke forstår, hvordan jeg klarede at nå det hele, FØR jeg entrerede med et firma om at tage sig af en række opgaver, der vel bedst kan kategoriseres som kontorservice. Og det er så vel beskrevet på firmaets hjemmeside her: http://www.blumensaadt.org/salgskoordinator/ . I dag kan jeg med et smil sige til mine venner “Det har jeg skam folk til” 🙂

Kontorservice er mange ting

Egentlig gik jeg med den opfattelse, at kontorservice primært handlede om at passe telefoner og besvare henvendelser generelt, men efter at have stiftet bekendtskab med firmaet Blumensaadt lærte jeg, at det i høj grad er en fleksibel og skalerbar ting.

Jeg købte jo egentlig kun pasning af min firmatelefon til at begynde med, men efter nogle samtaler med folkene i firmaet, lærte jeg, at de faktisk tilbyder en hel masse mere end bare det.

Salgskoordination og sociale medier

I dag passer de en lang række af mine salgsfunktioner, og det gør de godt! Jeg skal ærligt tilstå, at hvis jeg er træt og/eller meget optaget af en opgave, er jeg nok ikke verdens mest smilende i telefonen. Men det er de hos Blumensaadt, og jeg indrømmer blankt, at mit slag er STEGET, siden de overtog de opgaver.

Faktisk så meget, at selv efter at have betalt dem deres, tjener jeg mere på bundlinjen i dag, end jeg gjorde, før de kom på banen.

Selv min Facebook passer de, så der er kontinuerlige opdateringer med mine produkter og tilbud, som de jo alligevel kender alt til i forvejen.

Fleksibelt personale

Til forskel fra at have egne ansatte og dermed skulle tænke på sygedage, ferie, barsel og alt det andet skrammel, der følger med, kan jeg nu sætte mig tilbage og nyde, at det ike er mit problem, hvis nogen bliver syge, gravide eller skal have ferie midt i min højsæson. Det sørger Blumensaadt for, at jeg end ikke bemærker 🙂