Giftes i Danmark

Jeg er netop blevet forlovet med verdens mest fantastiske mand – eller det synes jeg i hvert fald 🙂 Vi har nu været sammen i 3 år, så det var ved at være den tid. Vi har snakket om at blive gift længe, men der var en del ting, der skulle falde på plads i vores liv, og det er de ved at være nu.

 

Han kom ind på mit arbejde en dag for at tage mig ud til frokost. Jeg spiser normalt ikke frokost ude, men min chef sagde, at det var OK, da jeg havde opnået nogle gode resultater ved en forhandling. Han havde sikkert en finger med i spillet 🙂

 

Vi kom ud til en skøn restaurant, som jeg længe havde ville gå til. Det skal jo nok med allerede nu, at vi bor i New York. Jeg er dansk, og min kæreste – nu forlovede – er amerikaner. I restauranten havde han sørget for det bedste bord, som var lidt privat placeret. Det var et meget klassisk frieri, og han havde sørget for roser. Jeg fik en meget flot forlovelsesring og holdt resten af dagen fri.

 

Nu er vi så i gang med at planlægge vores bryllup. Han siger, at jeg blot kan stå for detaljerne, da det betyder mere for mig end for ham. Han siger, han bare vil have mig resten af sit liv, hvilket jo er fantastisk sødt.

 

Min familie er i Danmark, så vi har besluttet at blive gift i Danmark. Vi har fundet et firma, der kan stå for det hele:

 

http://weddingsindk.com/

 

De står for alle godkendelser på forhånd og for de papirer, der skal sendes ind. Man kan også booke fotograf og alt sådan noget gennem dem.

 

De har nogle forskellige pakker alt afhængig af, hvor meget du vil have dem involveret lige fra det mere enkle bryllup på kommunen, rådhusbryllup og bryllup i naturen. Det kan være på standen, på havnen eller på en smuk eng. Deres hovedkvarter er i Tønder, og det er sjovt nok, hvor jeg er født, og hvor meget af min familie stadig bor. Jeg er født i Gallehus, men det er stadig meget tæt på Tønder.

 

Vi har valgt den helt simple pakke med bryllup på kommunen, da min familie har tilbudt at stå for hele bryllupsfesten, når nu vi kommer hjem til Danmark for brylluppet. Jeg er meget glad for, at vi skal giftes i Danmark, så min familie kan være der. Min forlovede har det fint med det, da han ikke er så tæt med sin familie, som jeg er med min. Han ser det som en herlig lejlighed til at lære min familie bedre at kende.

 

Så nu vil vi blot glæde os til det bliver marts, hvor vi skal giftes. Detaljer med det praktiske med papirer og vielse er i gode hænder ved bryllupspigerne i Tønder, så det er vi glade for.