Konferencer og møder

Min chef er meget optimistisk. Han har taget initiativ til, at vi skal organisere et stort event for alle i branchen. Det skal være sådan en åbent hus dag, hvor almindelige forbrugere kan komme og få information om de sidste, nye trends. Han regner med, at eventet skal, var i to dage. Og han mener, at der muligvis vil komme 500 besøgende hver dag. Der skal laves shows med videoer, og der skal holdes en masse oplæg. Han har lavet en lang liste med navne på folk, som han vil invitere til at komme og holde oplæg. Det drejer sig om videnskabsfolk, kunstnere og kendte mennesker. Der er også et par af de helt store influencers med på listen.

En skabelon

Han har bedt mig om at skrive en mail, som han kan bruge som skabelon til at invitere dem med. Han vil selv sende mails ud til dem. De skal være personlige og fra ham. Han har også bedt mig om at finde et passende lokale, hvor eventet skal afholdes. Og han har en idé om, at eventet skal afholdes om 3 uger.

Jeg ved af erfaring, at det er meget svært at finde et passende lokale på så kort tid. Så jeg har sagt til ham, at jeg vil gøre, hvad jeg kan. Jeg har dog også sagt, at jeg tvivler meget på, at vi kan nå det. Måske er det bedre at udsætte eventet til om 3 måneder? Men det ville han ikke høre tale om.

Konferencelokaler?

Så jeg måtte på nettet og lede: ”Konferencelokaler København – 500 mennesker”. Søgningen giver nogle få resultater. Jeg spørger lige min chef, fordi jeg vil være helt sikker: Hvor mange mennesker skal konferencelokalet kunne huse på en gang? Han mente, at op til 50 ville være tilstrækkeligt. Det er jo ikke, sådan at alle besøgende vil komme på samme tid, og eventet skal jo strække sig over to dage. Fulde dage. 12 timer hver dag.

Mødelokaler?

Jeg går tilbage til min pc: ”Mødelokaler København – op til 50 personer” Den søgning gav mange flere resultater inkl. https://mbkkursuslokaler.dk/moedelokale/ . Så jeg begynder at ringe op til dem, jeg ser på min liste. De første fire gav afslag på de datoer, jeg bad om. De var fuldt bookede de dage. Jeg fik dog at vide, at de har ledige lokaler to uger senere. Jeg bad dem om lige at reservere dem til mig to uger senere. Jeg vil ringe dem op senere og bekræfte min booking. Hvis jeg ikke kan få min chef til at ændre datoerne, så må jeg give dem afbud. Det var helt ok med dem.

Da jeg havde talt med de fire første, sagde jeg til min chef, at det er umuligt at finde egnede lokaler med så kort varsel. Vi kan tidligst få lokaler om 5 uger. Han kiggede på mig med ærgrelse i sit blik, men måtte give mig ret. Så jeg lovede ham, at jeg ville booke de bedste lokaler, jeg kunne finde. Til om 5 uger. Og det gjorde jeg. Efter at have bekræftet min booking satte jeg mig ned for at skrive den skabelon, han har brug for.