Musikalske venner

Ja-ja, jeg ved godt, der engang var et tv-program, der hed Musikalske venner, men det er nu ikke det, jeg refererer til her. Det er i stedet mine egne venner, som jeg vil fortælle lidt om her, for de udmærker sig ved all uden undtagelse at have stærke musikalske evner. Selv har jeg ingen overhovedet, men jeg kan lide at lytte til deres musik. Og de elsker at spille sammen og hver for sig, så der er rig lejlighed til det – også uden at jeg skal have gang i min nye og smarte USB pladespiller.

Lad os tage et kig på drenge en ad gangen:

Eskild – han spiller den sprødeste saxofon, du kan forestille dig. Eskild er en rar fyr med et langt skæg, ungkarl og hardcore dater. Han er p.t. meget aktiv på netdate.dk – hvis du er pige og vild med musikalske og skæggede fyre, skulle du tage og finde ham derinde 😉

Orla – han spiller på alt, der ikke er rigtige musikinstrumenter. Vaskebræt, papkasser, gryder, potter og møbler. You name it – han kan spille på det på en eller anden måde. En festlig fyr med hang til flødeskumskager i øvrigt.

Markus – han er sej. Han spiller bas, og han har engang jammet med selveste Mark Knopfler et eller andet obskurt sted ovre i England på en pub. Han nævner det dog sjældent – højst et par gange om dagen…

Det er da nogle venner at have, hva’? Og hvor ville jeg dog ønske, jeg selv kunne spille på et eller andet rigtigt instrument, men det kan jeg altså ikke. Så jeg må nøjes med at lytte til mine skønne venner, når de spiller for mig. Og da vi er sammen mindst en gang om ugen, går det også.

Hvad med dig? Kan du spille på nogen musikinstrumenter?