Sikring af dit hus

Når man nævner sikring af et hus, tænker de fleste straks på tyverialarmer, låse og den slags. Men der er andre sikringsformer, der handler om at beskytte og bevare værdien af dit hus. Du kan kalde det forebyggende vedligeholdelse, om du vil. For nogle er det en opgave, der er meget nedprioriteret, og det er faktisk en skam. Vi har kigget lidt på et firma, der udfører ejendomsservice og samtidig udfører en lang række forebyggende opgaver – samt udskiftning af tagrender, når det er for sent (og det er det tit).

Forebyg med rensning og rengøring

Tagrender er ikke gratis, vel? Og hvis du nu ved, at vedligeholdelse i form af rensning kan forlænge levetiden for dine tagrender med op til det dobbelte – er det så ikke værd at se nærmere på?  En professionel rensning af tagrender som beskrevet her – det er en af de bedste investeringer, du kan gøre! Rene tagrender uden skidt og døde blade er mere effektive, fryser ikke om vinteren og springer læk med katastrofale følger.

Men det er ikke kun tagrenderne, der lever længere, hvis de vedligeholdes:

Alger på taget ødelægger det

Det er helt normalt, at der opstår en vækst af alger på et tag – men det er de færreste, der er klare over, at disse alger faktisk kan skade taget udover at de ser træls ud. Algebelægninger kan blive så tykke, at de opsamler vand, der fryser og kan skade tagbelægningen.

Firmaet Sjællands Ejendomsservice er specialister i at fjerne disse alger – og det sker med en behandling, der ikke blot fjerner dem men også forebygger nye alger. En sådan algebehandling af tag virker på alle slags belægninger, sten, plader og sågar på stråtag!

Det er i den grad en god investering, og det kan kun anbefales at lave en fast aftale, så taget får en omgang forebyggende behandling årligt eller hvert andet år efter behov.