Opmagasinering med et smil

Jeg kan godt lide, at der er bevægelse i mit liv. Ja. Det inkluderer selvfølgelig, at jeg også selv bevæger mig. Ikke kun fysisk til hverdag med motion. Også sådan mentalt og fysisk som et hele. Det er måske en lidt snørklet måde at skrive det på, men jeg kan faktisk godt lide at flytte bopæl. Jeg kan lide at rejse. Jeg kan lide udfordringen, det er. Jeg føler, at jeg bliver et rigere menneske på den måde.

Ikke alle er med

Der er mange af mine venner, som ikke fatter det. De synes, at det bedste må være, er at eje en bolig for resten af sit liv. Et fast sted, som man, ligesom bygger sin tilværelse op omkring. Det er jeg totalt uenig i. Fast ejendom skal ikke danne rammen om den person, man er. Basta!

Måske er det den holdning, som gør, at jeg faktisk ikke har så mange venner, som jeg havde for 10 år siden. Det må være deres problem. Det er ikke mit.

Opmagasinering i Smilets By

For mig er det helt ok, at jeg kan have nogle ejendele til opmagasinering i Århus. Så længe at jeg kan få lov til at rejse rundt i verden. Så længe jeg kan være sikker på, at de ting, som jeg holder af, ikke kommer til skade. Så er det ok med mig ikke at eje fast ejendom.

Jeg ved godt, at det kan lyde provokerende. Det er ikke ment som en provokation imod folk, der ønsker sig fast ejendom. Jeg har bare ikke brug for fast ejendom. Jeg har brug for friheden til at få nye indtryk og stimulanser – hele tiden.

HMS Flyttefirma

Det var ret skægt, dengang jeg ringede til et flyttefirma i Århus for at få lavet en aftale med dem om opbevaringen af mine ting. Da jeg fortalte dem, at det handlede om alle mine møbler, grejer og andet habengut, som jeg har samlet sammen igennem mange år blev de lidt forbavsede. De havde ikke tidligere haft brug for at skulle udleje et rum til opmagasinering af ting og sager på mere end 12 m2. Nu stod de så med en kunde, der havde brug for 30 m2. Det er ret meget, når man tænker det om til kubikmeter. Men de har løst opgaven perfekt. De fandt et rum til mig. Og de sender jævnligt deres personale derud for lige at tjekke op på, at alt er ok. Du ved sådan noget med lige at se efter, om der er trængt fugt ind i rummet og den slags.

Fast aftale

Jeg har en fast aftale med dem. Betaler hver måned et gebyr. Og når jeg vil have adgang til nogle af mine ting, så har jeg det. Uden vrøvl eller besværligheder med at få aftalt en tid, hvor jeg kan få en nøgle og dermed adgang til tingene. Det er virkeligt værdifuldt for mig. Jeg har min frihed. Uden at jeg er nødt til at opgive min historie. Min historie udtrykkes nemlig også igennem de ting og sager, som jeg har samlet sammen igennem mange år. Lidt samler-gen er der i mig.