Hillerød versus København

En gang imellem, så ville jeg virkeligt ønske, at vi havde valgt at blive i København i stedet for at flytte herop til Hillerød. Vi flyttede herop for 2 år siden. Og jeg må da sige, at jeg er glad for at bo her. Stedet, hvor vi bor, er dejligt. Landligt. Lige udenfor byen. Skøn natur. Skønne mennesker. Skønne dage. Ideelle forhold for børnene. Et rigtigt dejligt hestested ude på landet.

Ude på landet

Men der er tider, hvor jeg bare forbander, at vi flyttede. Tingene er idylliske – ja – men der er altså også ting som ikke her lige så nemme som inde i København. Fx så skal man jo faktisk bruge sin bil, hvis man bare skal ned efter en kaffe latte. Sådan var det ikke i København. Der kunne man jo bare tage sine sko på og gå ned og hente den. Ingen problemer med det. Men nu, så er det noget med at rode med bilnøgler og sørge for, at der også bliver fyldt benzin på bilen, nu hvor man alligevel er afsted. Tak!
Du tænker nok, at jeg er forkælet, og at det her med at skulle hente sin latte i bil er et luksusproblem.

Vinduespudser i Hillerød?

Men sig mig så lige: Er det også et luksusproblem, at jeg forgæves leder efter en god vinduespudser i Hillerød, som vil komme herud på landet?

Hvis du aner, hvor mange gange jeg har været på Google for at søge: ”Vinduespudser Hillerød”, så vil du klaske dig på lårene af grin og skråle: ”Hvad får du tiden til at gå med – kvindemenneske?” Men det går der faktisk tid – som jeg ikke har – til. Det er nemlig ikke alle vinduespudsere i Hillerød, der har tid eller lyst (?) til at komme herud. Der er jo et stykke at køre. Det betyder tabte arbejdstimer. Hvem vil tabe arbejdstimer? Ikke jeg. Og jeg har travlt. Jeg har nemlig min egen konsulentvirksomhed, og der skal arbejdes igennem for at det kan løbe rundt. Så jeg kan godt forstå det, når jeg får forskellige forklaringer fra forskellige serviceydere, som jeg beder om at komme herud om, at de ikke har tid – eller vil – til at komme.

Vi bruger vores gamle

Det er et problem. Og det skal løses. Hurtigst muligt. Ok, jeg kan godt overkomme at pudse mine egne vinduer en gang imellem. Men vi er jo ikke den eneste familie, som bor lidt udenfor Hillerød, og jeg kan sagtens forestille mig, at der er mange andre, som også ville sætte pris på, at vinduespudseren kommer. Eller gartneren for den sags skyld. Som iværksætter har man jo nogle drømme. Og det er ikke altid, at man er helt klar over, hvad de indebærer, når man realiserer dem.

Jeg troede jo, at jeg kunne arbejde fuldtid med min konsulentvirksomhed herfra hjemmekontoret på landstedet. Men det har da vist sig, at det kan jeg ikke. Jeg skal jo bruge tonsvis af tid på ligegyldige ting. Fx at få pudset vinduerne. Det havde jeg da ikke set på forhånd. Og jeg havde heller ikke set, at jeg skulle bruge så lang tid på at finde min vinduespudser fra Hillerød. Men jeg har fundet ham. Og jeg holder fast i ham. Det er dem her: https://www.mempolering.dk/