Supreme streetwear

Jeg har en kammerat. Han har en søn, som bliver 10 år på lørdag, og han har selv inviteret mig med til sin fødselsdagsfest. Min kammerat blev ret overrasket, da jeg ringede ham op for at høre, hvad drengen ønsker sig i fødselsdagsgave. Jeg måtte naturligvis forklare ham, at jeg havde modtaget en officiel invitation til festen, både på mail og i god, gammeldags brevform. 10 år er jo også en betydningsfuld fødselsdag, så der skal da være store fest.

Streetwear

Min kammerat gav mig en lang liste med forskellige ting, som drengen ønsker sig. Det meste er gadgets og spil. Jeg har bare sådan en frygt for, at hvis jeg køber en eller andet gadget, så vil det ikke være den rigtige. Så jeg besluttede mig for at kigge efter noget cool streetwear på soldout.dk, som drengen måske bliver glad for. Det er faktisk svært at købe tøj til en kammerats barn. Jeg ved jo godt, at han godt kan lide at lytte til rock, men skal det afspejles i hans klæder? Jeg ved da også godt, hvad det er for nogle bands, han lytter til. Men altså. Jeg har ligesom ikke lyst til at give ham en læderjakke med nitter og kæder. Måske bare en cool t shirt eller en hoodie.

En hoodie

Jeg tror, en hoodie vil være en god idé, og jeg har en idé om, at den gerne må være lidt anderledes, end de fleste andre hoodies man kan få. Gerne noget med et flot motiv på ryggen. Eller i nogle helt cool farver.

Derfor begynder jeg at lede lidt på nettet. Jeg har selv nogle meget seje t shirts fra et brand, der hedder Supreme. Det er ikke billige t shirts. Men de udskiller sig fra alle andre t shirts jeg har set, fordi de har nogle ret lækre motiver. Nu har jeg godt nok ikke set, at de har børnetøj. Men det er da forsøget værd at undersøge, om de har det. Også selv om det ikke vil være helt billigt. Det er jo en rund fødselsdag, jeg skal til.

Find noget fra Supreme

Så jeg skriver ”Supreme hoodie børn” i søgefeltet. Lige til at begynde med kan jeg ikke finde en hoodie fra det mærke til børn. Men efter at have modificeret min søgning et par gange får jeg nogle resultater frem, som måske kan hjælpe mig videre.

Jeg klikker ind på nogle af billederne, jeg har fået frem. De er godt nok ikke så gode, og jeg kan se, at de ikke linker hen til Supreme brandet. Priserne, jeg kan se, er også lidt for gode til, at jeg kan tro på, at varerne er ægte. Jeg får den mistanke, at jeg har forvildet mig ind på et site, som sælger efterligningsvarer. Og ganske rigtigt. Det er et site, som slet ikke er dansk. Oversættelserne på produktbeskrivelserne er også så dårlige, at det er umuligt at læse dem.

Jeg må starte forfra og lede lidt mere målrettet efter streetwear. Måske kan jeg ringe til forretningen, som jeg selv har købt nogle t shirts fra, og høre, om de har en hoodie til børn fra Supreme.