Der findes faktisk gratis webhoteller

Mange mennesker drømmer om at anskaffe sig et webhotel, så de kan enten brande dem selv, et firma, holde folk opdateret og mange andre ting. Men ikke alle ved, at der faktisk findes gratis webhoteller. Det handler bare om at søge det rigtige sted.

Hvad er et webhotel?

Det vigtigste til at starte med er, at man få fastslået, hvad et webhotel egentlig er. Ellers kan det i sagens natur være svært at vide, hvad man skal lede efter.

Et webhotel er en serverplads, altså en plads på en server på internettet. Her kan man have sin hjemmeside liggende, og det betyder, at andre mennesker med hjemmesidens navn vil være i stand til at se den. 

Hvad kræver det at få en hjemmeside?

At lave en hjemmeside kræver, at man har et domænenavn. Det er endelsen på hjemmesidens navn, og det skal lejes hos udbyderen. Til gengæld har man rettigheden over ens domænenavn, så længe lejen betales. Når man har fået lejet sig et domænenavn, kan man gå i gang.

Egentlig kræver det for meste bare, at man har ideen og udseendet oppe i hovedet, og så kan man gå i gang. Hvis man søger på nettet, kan man finde mange gratis hjemmesideskabeloner.