Gin eller rom til drinks?

drinks med rom og gin

Det sker, at vi bliver revet ud af vores gode gamle jeg. Der sker måske et eller andet, som bevirker, at vi bliver ophidsede eller vrede. Vi forsøger naturligvis at kontrollere vores temperament i den slags situationer. Vi vil jo ikke forvolde skade imod nogen. Vi vil heller ikke skade os selv. Men hvad gør du, hvis du er vred, og har været vred i meget lang tid? Der skete måske et eller andet på arbejdet og nu, her efter adskillige timer, er du stadig ikke faldet til ro.

Afslapning med en god drink

Hvad gør du i sådan en situation? Er du som jeg? Kan du også godt finde på at lave drinks med gin som du ved får dig til at slappe af?

Eller skænker du måske et glas med mørk rom, som du så bevidst sætter dig i en god stol og dufter til, indtil du begynder at slappe af?

Ja, mit trick er drinks med gin. Jeg kan godt lide smagen af gin. Det er jo også muligt at få gin med mange forskellige smagsnuancer i. Det behøver ikke kun at være gin, der dufter kraftigt af enebær. Du kan fx godt få gin med smag af citrusfrugter eller lakrids. Og du kan også godt få økologisk gin. Og ja, du kan faktisk også godt få gin i forskellige farver. Du ser ofte pink gin i forretningerne efterhånden. Men der findes små producenter her i landet, som laver gin i andre farver. Det kan være lidt af en lokal hemmelighed – men finder du dem, så kan du sikkert godt købe en flaske farvet gin.

Kun ved rette lejlighed

Ja, det lyder måske, som om jeg er storforbruger af gin. Det vil jeg dog vove at sige, at jeg ikke er. Det sker ikke så ofte, at jeg bliver rigtig godt gal i skralden. Måske et par gange om året. Og i de situationer er hele min familie altså glad for, at de kender til mit trick med en drink med gin i. Når jeg er vred, så er det nemlig ikke sjovt at være i nærheden af mig. Så min familie sørger for, at vi altid har en flaske gin i huset. Vi bruger nemlig ikke kun gin til drinks. Vi kan godt finde på at bruge gin i madlavningen. Det er især godt, hvis vi vil lave noget, der skal smage lidt i retningen af vildt. I de tilfælde bruger vi dog en af, de traditionelle gins, som dufter kraftigt, at enebær.

Også til gæster

Naturligvis får vi også gæster – og vi kan godt finde på at servere drinks med gin for dem. Første gang vi serverede pink drinks med gin, blev der da også grinet og kommenteret på det. Det var en sjov oplevelse. Sidenhen er det ligesom blevet vores ’brand’, når vi har gæster. Måske fordi vi var nogle af de første, der opdagede, at man kan købe farvet gin.
Så ja, gin er min yndlingsdrink, når jeg er vred. Jeg bruger også væsken i madlavningen. Og som et sjovt indslag, når vi har gæster. Fortæl mig, hvad du gør, når du er vred. Har du også en yndlingsdrink, du tyr til? Måske drinks med rom?