Hvilket firma kan hejs?

Byggepladser og hejs til gods og mennesker

Alle er klar over, at sikkerhed på arbejdspladsen er vigtig. Måske tænker vi ikke over det til hverdag. Men der er faktisk arbejdspladser, der er noget mere farlige end andre. Fx er det meget farlig at være brandmand. Meget mere farligt, end at arbejde på et kontor. Det er også farligt at arbejde på en byggeplads.

Maskiner

Der er der maskiner, værktøj, støj og, ofte også kulde. Der bliver transporteret byggematerialer op og ned, der bliver smidt med værktøj. Der sker ulykker. Det er en del af hverdagen på en byggeplads. I nogle tilfælde er det alvorlige ulykker. I de fleste tilfælde er det mindre skader, som håndværkeren godt ved, vil ske, fordi det er en del af jobbet.
Der er dog tilfælde, hvor du kan gøre meget for at sikre, at ulykken ikke sker. Du kan fx tilbyde dine medarbejdere, at de kan komme op og ned fra bygningen ved hjælp af et hejs.

Bedste firma til alle slags hejs?

Der findes forskellige typer af hejs men hvilket firma er bedst til hejs. De tjener forskellige formål, og der er regler for, hvordan de hver især må, og kan bruges. Og nej, du er ikke nødt til at købe et. Du kan sagtens leje et hejs.

Du skal bare gøre dig klart, hvad dit behov er. Er det et hejs, som kun skal bruges til at hjælpe håndværkerne med at få materialerne, de har brug, op i 5. sals højde? Eller er det et hejs, som skal kunne løfte både personale og materialer højt op?

Små, nemme spørgsmål, som du kan svare på i løbet af meget kort tid, kan hjælpe dig til at forbedre sikkerheden på byggepladsen. Og dermed kan du helt sikkert spare på udgifterne til forsikring eller erstatninger. Så overvej at leje et hejs, næste gang du skal i gang med et stort byggeprojekt. Og overvej, hvilken form for hejs, I virkeligt har brug for.