Mærker som Spring Copenhagen

Spring Copenhagen figur

Det er forbi. Den hyggelige vinterferie har vendt sig til, at nu skal I igen ind i rutinen med jobs, skolegang, hverdag og kedelige pligter. Det var ellers så hyggeligt at være til fødselsdagsfest hos din mormor. Hun fyldte 70 og ville fejres. Så der blev arrangeret fest hjemme hos hende selv. Du hjalp hende med at sætte gavebordet op. Du fik også lov til at hente det fine porcelænsstel til 24 personer op fra kælderen og sætte det på bordet, der skulle omdannes til en rig og velsmagende buffet. Hun fik selv båret rødvin og hvidvin op.

Det var sjovt

Jo, det var sjovt at hjælpe hende. Og det var slet ikke så tungt, som hun påstod. Du glædede dig til selve festen. Og du glædede dig især til at give hende den fine vase fra Specktrum, som du havde udset til hende. Hun er jo glad for bling og farver. Så vasen er lige hendes stil. Den er i virkeligheden lavet af krystal. Og det er jo glas, der laver bling i lyset. Selv, synes du ikke, at produkterne fra Specktrum er så tiltalende. Det har nok noget at gøre med, at din egen stil slet ikke indeholder bling.

Du kan godt lide pyntegenstande ligesom din mormor. Men de skal altså være meget mere ’rå’ i det, hvis man kan sige det på den måde. De må gerne være lavet af træ. Ligesom figurerne fra Spring Copenhagen er det. De er jo godt forarbejdet. Figurerne er skønne at holde på. Og så er designet altså helt i top. Og i tradition med dansk design. Så ja, skulle du skrive produkter fra et brand, du kan lide, på ønskesedlen, så ville det bestemt være dem fra Spring Copenhagen. Og ja, du ville endda bede modtagerne af din ønskeseddel om at finde produkterne ved at søge efter tilbud på mærkevarer hos isenkræmmerne.

Tilbud på godt isenkram

Du synes slet ikke, at det vil være at fremstå som arrogant ved at give råd om at søge efter tilbud på isenkram. De mennesker, der modtager din ønskeseddel, er jo voksne mennesker, der godt kan tænke sig om. Det er ikke små børn, som en gang imellem godt kan bruge lidt gode råd og vejledning, når de leder efter en gave til deres mormor.

Festen blev en succes. Din mormor var glad. Hun blev fejret med flag og masser af gaver. Vasen fra Specktrum fik en æresplads på gavebordet. Hun blev rørt over din fine gave til hende, kunne du se. Hun nød, at alle gæsterne sang for hende – og det bedste var, at lagkagerne blev fortæret med stor nydelse. På nær det lille stykke, som hun altid gemmer til sig selv og som hun elsker at få som natmad! Hun fik danset med alle herrerne. Og hun fik sladret med alle damerne. Jo, det blev lige den fest, hun havde ønsket sig. Du var glad på hendes vegne – og beæret over, at din gave fra Specktrum skulle have ærespladsen på gavebordet. Du tænkte ikke på, at ærespladsen er midt på bordet – dér, hvor vasen ikke kan falde ned.

Mærkevarer på udsalg?

I mødtes på et kursus, som egentlig ikke var så interessant. Så I brugte rygepauserne til at lære hinanden bedre at kende. Og det har ført til, at I ikke deltager i kurset længere, men er gået på café for at hygge jer sammen. Sidde under ordentlige forhold og nyde kaffen. Det er da noget af det bedste – uden de andres røg! I taler om børn og hverdagens liv. Om oplevelser I har haft. Og pludseligt, så fortæller din nye veninde dig, at hun elsker at gå på jagt efter isenkram tilbud.

Det bedste, hun ved, er at gå ind i de store isenkræmmerafdelinger og snuse rundt og finde de særlige tilbud på mærkevarer, som isenkræmmerne aldrig skilter højt med. Din kæbe falder og ned, men du vender den åbne mund til et stort smil. Det er jo lige præcist det, du selv elsker at gøre. Det kan godt være, at du i virkeligheden er på jagt efter tilbud på mærkevarer ovre i tøjafdelingen.

Skønne Spring Copenhagen

Men du ender altid hos isenkræmmeren. Det er ret sjovt. Du kan ikke holde fingrene væk fra de mange fine objekter, som er på tilbud. Isenkram tilbud er også lige din favorit at shoppe efter, når det sker i fysiske forretninger.
Der er nemlig noget helt specielt ved at kunne holde på en træfigur fra Spring Copenhagen. Det, at du kan mærke forarbejdningen af træet. Du kan mærke designet. Og du kan uden tvivl også fornemme, at træfigurerne fra Spring Copenhagen repræsenterer to danske traditioner, som vi stadig er meget stolte af: Godt design og godt håndværk.

Det er da også grunden til, at mange mennesker samler på figurerne fra firmaet. De forgår ikke. Kan ikke gå itu, hvis de falder på gulvet. Nej, de spreder glæde og hygge.

De føles fantastiske

Men det har ikke kun noget med, at du kan mærke på objekterne inde i isenkræmmernes butikker. Det har også noget at gøre med, at du skal bevæge dig på en bestemt – men forsigtig – måde. Især hvis du er henne ved hylderne, der viser glasvarerne, som er på tilbud. Du vil nemlig ikke være den, der kommer til at vælte et par glas fra Specktrum. Det larmer – og alle andre menneskers opmærksomhed rettes imod dig. Det vil du gerne være fri for. Naturligvis får du hjælp til at fjerne glasskårene fra en af butikkens ansatte. Du får da også besked på, at du ikke skal betale for de ituslåede glas fra Specktrum.

Butikken tager tabet på sig. De er vant til at den slags sker. Og da det var en tilbudsvare, så er tabet slet ikke så slemt. Rart at få at vide. Du går videre imellem glasvarerne. Du ser flere tilbud på mærkevarer. Fx fra Frederik Bagger. Men de der glas fra Specktrum har ligesom brændt sig fast i din bevidsthed. De var faktisk flotte. Du kan se, at der er et sæt på tilbud i den der smukke blålige farve. Du tjekker prisen. Den er god nok: Det er et af de bedste tilbud på mærkevarer, du nogen sinde har set. Du slår naturligvis til.