Rationel Vinduer

glass work, workers, carrying glass

Nu, hvor I endelig har fået sparet sammen til det store projekt med at få sat nye vinduer i hele huset, så er det blevet vinter. Vejret er dårligt. I kan ikke regne med, at montørerne og tømrerne vil komme og sætte vinduer op for jer i regn og slud. I må derfor være tålmodige. Det er derfor et held, at I har en tom, aflukket garage, hvor I kan lade vinduerne stå i den emballage, som de ankom i. Montøren, som I taler med, har nævnt, at der kan gå nogle måneder endnu, inden arbejdet kan begynde. Det er ok. Så længe han bare ikke ændrer i det tilbud, som han gav jer.

Tilbuddet holder

Han har lovet ikke at ændre i det. Også selvom omkostningerne er steget. Dels er der udgifterne til kørsel, dels er der udgifter til lønninger. Begge dele er steget, siden han gav jer sit tilbud og I accepterede det.

Det er en ok montør. Og det er sjældent at finde håndværkere, der helt holder, hvad de lover. Men sådan er det åbenbart ikke med ham her. Det skal I altså være meget glade for. I må ikke tage det for givet. Så I skal behandle ham ordentligt. Han kommer jo fra et firma, der har specialiseret sig i nye vinduer på Sjælland. Men han kører altså helt over til jer på Fyn!

Blev rådet til Rationel

Og ja, det var da også ham, der rådede jer til ikke kun at købe Rationel vinduer, sådan som I havde planlagt. Jo, hans firma har en særlig afdeling med Rationel vinduer på Sjælland.  Men han mente altså, at I sagtens kunne få en bedre aftale med hans firma, hvis I var villige til at kombinere vinduerne, så de kommer fra både Rationel og Velfac. Det havde han faktisk ret i. Der var stor rabat på vinduerne, så beslutningen var nem nok at tage.

Ulempen er bare, at du gerne vil etablere et værksted i garagen. Det må du vente med, indtil I har fået lavet den udskiftning af vinduer. Gør det virkeligt noget? Der er jo ikke nogen, der ved, at du har planer om at blive kreativ med trædrejning mv. Og vinduerne fra Velfac og Rationel generer ikke nogen, så længe de står inde i garagen.

I skal være glade for beslutningen

Næ, I skal være glade for, at I har købt vinduerne, at montøren ved, at I venter på ham og hans folk. Og  I kan godt regne med, at de nye facader på huset bliver flotte, når først vinduerne er kommet op på plads.

At du måske skal bruge lidt ekstra tid inde i rummene, hvor de nye vinduer er kommet i, fordi du bliver nødt til at male lidt, så det hele bliver fint, må du finde dig i. Men, ved du hvad? Det kan faktisk være ret hyggeligt at gå og male sådan en lun forårsdag, hvor det både småregner og solen stråler. Du får også en chance for at tjekke alle de nye vinduer ordentligt af. Og det skal du slet ikke ignorere.