Mere end bare optimering

Det er muligvis en følge af de senere års race om hurtigere og hurtigere internetforbindelser, der har en finger med i spillet som årsag til, at vi har set en opblomstring af alt, alt for langsomme hjemmesider og webshops de senere år. Og så naturligvis i kombination med at reklamebureauerne med en 5-6 års forsinkelse har indset, at det er på nettet, det foregår – og så designer de hjemmesider, som de ville designe en større tryksag. Uanset hvad: Problemet er vokset så meget de senere år, at internettets absolutte gigant – Google – tog affære overfor problemet for over et år siden nu.

Hastigheden skal op på hjemmesiderne

Det var faktisk først, da Google meldte ud, at langsomme hjemmesider ville blive placeret dårligere i deres søgemaskine, at branchen for alvor vågnede op.

Heldigvis er der flere og flere, der benytter sig af det helt eminente system WordPress – og der er bred enighed om, at en WordPress hjemmeside er den mest effektive løsning til en hurtig hjemmeside!

Brugervenlighed er alt

Når man som ganske almindelig internetbruger kommer frem til en hjemmeside for at finde information eller købe et produkt for eksempel, er det ekstremt irriterende, hvis hjemmesiden ikke er hurtig til at blive vist i browseren. Og i vores superhurtige samfund skal alt jo helst gå stærkt, ske med det samme og hellere i går. Ikke noget galt i det – det er bare sådan, det er.

Undersøgelser viser da også tydeligt, at folk har en tendens til at klikke væk igen og prøve et andet sted, hvis en hjemmeside er for langsom. Tænk engang på, hvad det koster for en virksomhed, at potentielle kunder smutter, inden de er kommet rigtigt ind af døren…

Derfor ER det altså bare en nødvendighed for enhver professionel ekøbmand at have trimmet sin hjemmeside til hurtigst mulige svartider – der er ganske enkelt for mange penge at miste ved ikke at gøre det.

En af de gode veje til en hurtigere hjemmeside er helt klart valget af et godt og vel bygget WordPress tema! Men også behandlingen af billeder på hjemmesiden – og naturligvis hostingen – har stor betydning for udfaldet i en hastighedstest.