Netsalg El og VVS

Det betyder ikke spor for os, sagde den tømrermester, jeg havde hyret til at påtage sig hovedentreprisen, da vi for nylig skulle i gang med at bygge vores nye hus på den pragtfuldt beliggende grund, som vi havde købt.

Tømrermesterens svar var på et spørgsmål fra mig om, hvorvidt det var i orden, at jeg selv indkøbte udstyret til det store badeværelse hos elvvs.dk. Tømrermesteren forklarede, at for mange år siden foretrak håndværksfirmaerne normalt at levere varerne, for de kunne indkøbe de forskellige ting med en form for håndværkerrabat og så fakturere dem til kunden til fuld pris. Men sådan er det ikke mere, hvor konkurrencen fra blandt andet net butikker har ændret markedet.

Det passede mig fint, for min  kone og jeg havde en helt klar opfattelse af det udstyr, vi gerne ville have på badeværelset. Vi havde i et stykke tid surfet rundt på nettet for at finde netop det design, vi bedst kunne lide, når det handler om for eksempel vores nye toilet, som vi på forhånd var enige om skal være væghængt.

Vi har også besøgt de fleste af de net butikker med billig VVS, som det vrimler med på nettet. Vi har sammenlignet priser på mange af de ting, et badeværelse skal være udstyret med, så vi er helt klar over, at det under alle omstændigheder er billigere at købe udstyret på nettet frem for at gå i et byggemarked.

Kun GROHE er godt nok

Det er nok først og fremmest min kone, der har en helt afklaret holdning til det med design på de forskellige elementer i badeværelset. Hun har brugt masser af tid på et lede efter de helt rigtige blandingsbatterier til brusenichen og vaskekummerne. Vi har nemlig besluttet, at der i vores nye badeværelse skal være to håndvaske i en lang bordplade, så vi ikke behøver stå og vente på hinanden, når der for eksempel skal børstes tænder om morgenen eller inden sengetid.

Og ja – vi er altså kun til GROHE!

Nu er håndværkerne i fuld gang med byggeriet, og vi kan selvfølgelig ikke lade være med at lægge vejen forbi byggepladsen stort set hver dag, for det er spændende at følge, hvor langt de er kommet med byggeriet.

Det er nok lidt pudsigt, at man i den fase, vores byggeri er i lige nu, stort set ikke tænker på de forskellige rum, bortset fra badeværelse og køkken. Det er i de rum, man som bygherre typisk skal foretage de fleste valg med hensyn til husets udstyr, så det er nok meget naturligt, at det er omkring de rum, interessen samler sig.

En stor del af vores arbejde med valg af forskellige ting er for længst overstået. Det skete i et samarbejde med vores arkitekt, for inden vi kunne indhente tilbud fra håndværkere, skulle vi selvfølgelig have en række ting på plads.

Vi havde lidt diskussion omkring varmesystemet i huset, hvor min kone og jeg gerne ville være så miljøbevidste som muligt. Det endte med, at vi får gulvvarme i hele huset, og varmen kommer fra et avanceret anlæg med jordvarme og en automatisk styret varmepumpe.

Og i energiens ånd skifter vi samtidig ALT til det mere miljøvenlige og energibesparende LED belysning – så er det gjort!