Paco Rabanne

Vil du også dufte som en drøm og gøre et godt indtryk på det modsatte køn eller din omgangskreds generelt, så er Paco Rabanne helt sikkert et brand for dig. Paco Rabanne har gennem tiden udviklet mange både smukke og velduftende parfumer, der uden tvivl vil kunne forkæle din lugtesans. En fantastisk duft er med til at sætte prikken over i’et, når det kommer til din fremtoning og førstehåndsindtryk i mødet med nye mennesker. Med dufte fra Paco Rabanne, kan du være sikker på at finde en fantastisk duft, som passer til lige netop dig og din personlighed uanset om du er mand eller kvinde. Vil du have fingrene i en skøn Paco Rabanne parfume, så opret et medlemskab på siden Luxplus.dk og få de herlige parfumer og andre skønne duftvarianter med store besparelser.

Dufte til mænd fra Paco Rabanne på Luxplus

Er du mand og ønsker du at bære en parfume som emmer af luksus, god stil og maskulinitet, så er Paco Rabanne Invictus helt sikkert en parfume for dig. Parfumen er på mange måder uimodståelig med dens unikke sammensætning af blandt andet jasmin, cedertræ, ambra og grapefrugt. Har du først påført parfumen, vil du opleve en lang holdbarhed, som vil kunne nydes hele dagen igennem. Invictus er på alle måder en fantastisk gaveide til en mand du holder af eller, hvis du blot ønsker at forkæle dig selv med en herlig duft.

En anden utrolig populær duft til mænd fra Paco Rabanne er duften 1 Million. Duften er om muligt en af de bedst sælgende parfumer fra brandet, hvilket ikke er så svært at forstå, hvis først du har duftet til den skønne parfume. 1 Million består blandt andet af grapefrugt, mynte, kanel, ambra, patchouli og blodappelsin som tilsammen skaber en svalende duft. Parfumen kommer i en ikonisk guld flakon, som blot er med til at fuldende den eksklusive oplevelse som parfume kaster af sig.

Parfumer til kvinder fra Paco Rabanne på Luxplus

Ser vi nærmere på populære dufte til kvinder, så kan Paco Rabanne også tilbyde en række fantastiske parfumer, som enhver kvinde vil synes om. Blandt andet har Paco Rabanne skabt bestseller parfumen Lady Million, som blandt andet består af duftnoter fra honning, citrus og hvide blomster som tilsammen giver en fantastisk duft sammensætning, som ikke er til at modstå. Duften kaster en skøn og sensuel sent efter sig, som er svær at modstå.

Pure XS

En anden super populær duft fra Paco Rabanne er den smukke lyserøde duft, Pure XS. Parfumen består af en delikat og eksklusiv duftsammensætning af blandt andet vanilje, ylang-ylang, fersken, kokos og moskus. Pure XS vil med garanti hurtigt blive en favorit hos dig, der finder denne type parfumer tiltrækkende. Udover dens herlige duft så pynter Pure XS flakonen også ethvert hjem med de fine detaljer og dens smukke farve.

Er du blevet nysgerrig efter at prøve de herlige Paco Rabanne dufte på egen krop, så hop ind på Luxplus.dk og find alle de skønne dufte til ham eller hende og spar mange penge på dit køb. Du vil med sikkerhed finde en duft på siden, som passer helt perfekt til lige netop dig.